Titeket harapott már meg kutya?
igen,harapott már meg
nem emlékszem hogy milyen volt mert csak 5 éves voltam,én úgy emlékeztem hogy valami nagy kutya volt,a szüleim azt mondták hogy kicsi,de gondolom nézőpont kérdése
egy állatkereskedésnél nézegettem a halastavat,a kutyának nemrég vitték el a kölykeit és agresszív volt,valahogy kiszökött a helyéről és azt támadta aki a legközelebb volt,azaz engem
Hála istennek csak kisebb harapásokat kaptam saját kutyától, mikor labdáztunk. De ezeket betudtam balesetnek.
Terrier keverék.
Komolyabban még nem kaptam pedig nagyon sok kutyával találkoztam már.
Soha nem harapott még meg kutya, bár voltam én is veszélyes helyzetben, de hála istenek mindig jól reagálom le a veszélyes szitukat, ezért még nem kerültem bajba ( kop kop kop)
Viszont, játékból baleset volt már. régebben kutyámnak a kedvenc játéka az volt, hogy egy madzagra kötöttünk valami kis plüsst, és azt kergette, és épp a fejem fölött pörgettem a plüsst, igazából nem is a játékra figyeltem, és ahogy a kutya felugrott, megpattant a játék, és pont a fenekem felé röppent, a kutya meg utána. ennek az lett a következménye, hogy úgy fenékbe harapott, hogy ülni alig tudtam rajta, véraláfutásos lett, meg nagyon fájt:S
De ő is rögtön tudta, hogy baj van, mert abban a pillanatban abba hagyta a játékot, és lefeküdt mellém a földre:) De ez tényleg teljesen véletlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!