Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám harapott! Mit kéne...

A kutyám harapott! Mit kéne tennünk?

Figyelt kérdés

10 éves, életében először harapott. Egy kezesbárány birka kutya volt mindig is, teljesen megdöbbentem, nem tudom hogy kérjek bocsánatot a szomszédtól!

A kerítés nem túl stabil, nekidőlt a szomszéd bácsi, ami ennek hatására kicsit behajlott felénk, erre a kutyám kerítésen keresztül "ráharapott" a karjára. Elég nagyot, sebes lett.

Hirtelen nagy indulatomban a kutya kapott is egy taslit az orrára és ordítva küldtem a helyére, hogy takarodjon innen. Össze is húzta magát rendesen.

No de hogyan tovább? Sosem voltam ilyen helyzetbe, kezelni sem tudom.

Nem tudom, hogy a kutya tehet róla, ő a megbízhatatlan, vagy a területe "háborgatása" hozta ezt ki belőle, fogalmam sincs mi pattant el nála, mit kellene tennem, hogyan lehet egy ilyenért bocsánatot kérni. A szomszéd megértőnek tűnt és a sokkot leszámítva nem kiabált kígyót békát, de azért engem nagyon bánt ez az egész!

2012. okt. 22. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Pont tegnap harapott meg engem is egy kutya. :D

A legjobb, ha elzárod, hogy ilyen többször véletlen se fordulhasson elő.

Szerintem ezzel többre mész, mint egy bocsánatkéréssel.

2012. okt. 22. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Igazából ne bántson.

Egy kutyának nagyából ez a dolga. Gondolom megijedt és így válaszolt.. Problémának semmiképp nem mondanám A szomszéd bácsi legközelebb majd jobban figyel.. Vagy erősítsétek meg a kerítést.

Bántani ezért nem kell rosszat szerintem nem tett.

2012. okt. 22. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
A kutya tette a dolgát,védte a területét.Ezért nem kell megbüntetni.A szomszéd hibázott,mert nem kellett volna nekidőlnie a kerítésnek.Ha be volt oltva,akkor neked nincs több dolgod.
2012. okt. 22. 14:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Az oltásai rendben vannak. Szerencsére a szomszéd is úgy érzi, hogy ő volt felelőtlen, én sajnos konkrétan nem is láttam mi történt, amikor odakaptam a fejem, a kutya már hátrált, a pasi is elugrott. Azonnal el is ment a kórházba, elkérte az oltási könyvünket, azt is elvitte magával. Remélem komolyabb probléma nem lesz belőle, így is elég kellemetlen.

Éppen azon gondolkodtam, hogy a kerítés gyengeségét sem varrhatná senki a nyakunkba, drót kerítés mindenhol lyukacsos, hiányos gyékénnyel. Ez az ő kerítés "oldaluk", ezen részből sem érzem magamat hibásnak, de azért tényleg sosem gondoltam volna, hogy képes harapni. Szerette a szomszédot a kutyám, most hirtelen nem tudom mi történt, de azért nem nyugodt a lelkem cseppet sem.

2012. okt. 22. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Öregszik a kutyád. Romlik a látás, hallás, szaglás.Gondolom, a szomszédodat ismeri jól és nem is vannak haragban. Ha így van, akkor a hirtelen zajtól, mozdulattól megijedthetett a kutya.
2012. okt. 22. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!