Elöször tuzel a kutyam mit csinaljak adjak pelust ra vagy van spec erre a celra kutyabugyi vagy ilyesmi?
Hát én bevallom fingom se volt mi az az álvemhesség:)
Csak azt vettem észre hogy egész nap sír és cipeli amit mondtam majmát a szájába ezért elvittem dokihoz,aki megnyomogatta a cicijét és ő mondta mi a helyzet.
Adott rá egy gyógyszert ha jól emlékszek szuszpenziót,nagyon hamar rendbejött tőle,összes játékát el kellett vennem ami kicsit is hasonlíthat egy kölyökre,tehát plüssöket,1 labdája maradhatott, ami a legnehezebb volt hogy nem szabadott kényeztetni,babusgatni,simogatni mert csak felerősödött volna benne újra az ösztön. De a gyógyszer segített a legtöbbet.
Játszatok a lakásba sokat,póráz kötelező ugye azon is kocoghattok,lényeg hogy kutyákhoz ne engedd oda,ne engedd szabadon,többi maradhat a régiben.
Én írtam, hogy az első tüzelés után ivartalaníttattam a kutyámat. Csak mert ő is álvemhes lett.
A tüzelés után kb 2 hónappal (amikor eljönne az ellés ideje, ha pároztatva lett volna) a kutya szervezete elkezd úgy "viselkedni" mintha tényleg kölykei lennének. Elkezdi a játékait cipelni a szájában, vackol a plédbe, pokrócokba, odateszi a játékait. Az emlői megduzzadnak, és általában beindul a tejtermelődés is.
2-3 hét alatt elmúlik minden tünet. Orvoshoz felesleges vinni, mert ő max ad neki egy hormoninjekciót, ami szerintem sokkal többet árt, mint használ. És az sem szünteti meg, csak egy kicsit lerövidíti az álvemhességet.
A szart hormoninjekciót ad, gyógyszert kaptunk rá amibe nem volt hormon, elapasztotta a tejét hogy ne legyen emlőgyulladáa és segítette hogy nyugodtabbb legyen hamarabb lecsengjen a dolog.
De biztos jobban tudod mint az orvos mi a jó a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!