Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nevet adjak a kutyamnak?

Milyen nevet adjak a kutyamnak?

Figyelt kérdés
Szeretnem hogy ne egy hagyomanyos nev legyen..hanem egy uj...ami szep....vicces....es ugy "elegans" ugymond...fogok kapni egy pitbull es strafford kevereket....es azt szeretnem elnevezni...de egy nem hetkoznapi nevet akarok neki adni....nem tudom emg hogy kani vagy szuka lessz!!!
2009. szept. 18. 20:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekünk könnyű dolgunk volt különleges névválasztásnál, mert a tenyésztőnk elnevezte az összes kiskutyát, így lett a miénk Grátisz... szerintem elég különleges, és mivel a jelentése ráadás, ajándék, ezért még illett is rá, mert kaptam :) Úgy döntöttünk az marad, és azóta is ezzel a névvel tengeti az életét. Ha hozzád kerül, foglalkozz vele nagyon sokat, és a tulajdonságaiból majd a nyelvedre pattan egy szócska :) Nekem így jött a Boci, és a Büdi (pedig nem az)... :D Elég sok névre hallgat
2009. szept. 19. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Itt vannak kutyanevek,kutyanévnapok:

[link]

2009. szept. 19. 12:57
 13/18 anonim válasza:
Szerintem ha majd már megkaptad és látod hogy milyen az egyénisége (nagyon játékos,alvós....) rögtön eszedbe fog jutni egy név ami illik rá. Nállunk legalábis ez volt.
2009. szept. 19. 17:15
 14/18 anonim válasza:
Az én kutyámat Szkátinak hívják
2009. szept. 19. 17:19
 15/18 A kérdező kommentje:

[link]

hat ez az en kis kutyam

Cuki-nak neveztem el....stafford es boxer kevereke

2009. szept. 23. 20:02
 16/18 anonim ***** válasza:
nagyon cuki:) úgy látom inkább a sztafi ütött ki rajta:D
2009. szept. 25. 20:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Aszthittük különleges nevet akarsz neki adni,akkor meg ne itt kérdezz,ha csak ilyen átlag nevet keresel...!
2009. szept. 26. 15:31
 18/18 A kérdező kommentje:
azert neveztem el Cukinak emrt mindenki mondta ra hogy mijen cuki..es a kutya megszokta es mikor mondtak hogy cuki akkor figyelt!!!
2009. nov. 5. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!