Milyen nevet adjak a kutyamnak?
ami szerinted illik a színéhez meg a fajtájához...
Pl.Bella,Panna,Jenny,Szilveszter...................
nekem pit kutyusom van. Raffaello-->Rafi a neve. nekem sem tetszenek a hagyományos nevek. azt tudom neked ajánlani hogy menj fel az iwiw-re (ha van) és írd be a keresőbe h amsaff vagy apbt és kidob kutyákat. sztem ott is vannak jó nevek.vagy www.amstaff.lap.hu és ott a kennelekben szétnézel milyen kutya nevek vannak. sztem ott is találsz jókat. az Iron, Bosco elég népszerű, szukába pedig sztem a Jenny.
leírom hogy nekem mely nevek tetszenek:
KAN
Amigo, Diego, Dante, Dali, Cortez, Domino, Chili, Peru, Rio, Kox, Fanta, Arlon, Raul, Rico, Vegas, Texas, Joker, Avanti, Sierra, Armani, Kenzo, Madrid, Puma, Pinko, Muro, Picotto, Martini, Pirelli, Carlos, Diablo, Kaszinó, Zico, Berko, Dero, Kiwi, Bekro, Tamar, Arvo, Csoki, Metaxa, Tequila
SZUKA
Mangó(főleg ha red nose), Zara, Missy, Paniwi, Ashley, Amy, Pixie, Gina, Zahír, Viva, Prada, Nara, Dior, Perla, Kinko, Dolce, Chanel(ismerek 1 ilyen nevű angol bulldogot) , Amira, Minnie, Jara, Mira, Arana, Níla
tetszenek a márka nevek, főleg a divat és az alkohol:)
ha meg valakinek nem tetszenek ezek, azért majd nem kell lepontozni. kinek mi az ízlésvilága. majd ha megérkezik a kutyus, akár 1 hónap múlva is, de írd már meg ide léccí hogy milyen nevet választottál!
En is utalom a hagyomanyos neveket,johogy nem akarsz cezar,vagy hektor nevet adni a kutyidnak!! :)))
nekem bullterrierem van,antraxe-nak hivjak!! azt hiszem ez eleg egyedi es ritka kutyanev! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!