Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nevet adjak a kutyamnak?

Milyen nevet adjak a kutyamnak?

Figyelt kérdés
Szeretnem hogy ne egy hagyomanyos nev legyen..hanem egy uj...ami szep....vicces....es ugy "elegans" ugymond...fogok kapni egy pitbull es strafford kevereket....es azt szeretnem elnevezni...de egy nem hetkoznapi nevet akarok neki adni....nem tudom emg hogy kani vagy szuka lessz!!!
2009. szept. 18. 20:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%

ami szerinted illik a színéhez meg a fajtájához...

Pl.Bella,Panna,Jenny,Szilveszter...................

2009. szept. 18. 21:01
 2/18 anonim válasza:
64%
Szerintem ha kan akkor Cornettó,ha szuka akkor Julie (Dzsuli):))
2009. szept. 18. 21:04
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem pit kutyusom van. Raffaello-->Rafi a neve. nekem sem tetszenek a hagyományos nevek. azt tudom neked ajánlani hogy menj fel az iwiw-re (ha van) és írd be a keresőbe h amsaff vagy apbt és kidob kutyákat. sztem ott is vannak jó nevek.vagy www.amstaff.lap.hu és ott a kennelekben szétnézel milyen kutya nevek vannak. sztem ott is találsz jókat. az Iron, Bosco elég népszerű, szukába pedig sztem a Jenny.

leírom hogy nekem mely nevek tetszenek:

KAN

Amigo, Diego, Dante, Dali, Cortez, Domino, Chili, Peru, Rio, Kox, Fanta, Arlon, Raul, Rico, Vegas, Texas, Joker, Avanti, Sierra, Armani, Kenzo, Madrid, Puma, Pinko, Muro, Picotto, Martini, Pirelli, Carlos, Diablo, Kaszinó, Zico, Berko, Dero, Kiwi, Bekro, Tamar, Arvo, Csoki, Metaxa, Tequila

SZUKA

Mangó(főleg ha red nose), Zara, Missy, Paniwi, Ashley, Amy, Pixie, Gina, Zahír, Viva, Prada, Nara, Dior, Perla, Kinko, Dolce, Chanel(ismerek 1 ilyen nevű angol bulldogot) , Amira, Minnie, Jara, Mira, Arana, Níla

tetszenek a márka nevek, főleg a divat és az alkohol:)

ha meg valakinek nem tetszenek ezek, azért majd nem kell lepontozni. kinek mi az ízlésvilága. majd ha megérkezik a kutyus, akár 1 hónap múlva is, de írd már meg ide léccí hogy milyen nevet választottál!

2009. szept. 18. 21:05
 4/18 anonim ***** válasza:
2009. szept. 18. 21:11
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kan,akkor legyen Hektor.az erős név,és nem éppen hétköznapi.Ha lány,akkor legyen Bella,az meg olyan előkelő,méltóságteljes. :)
2009. szept. 18. 21:12
 6/18 anonim válasza:
A mi staffi-pitt bull keverék kutyánk neve : Hérosz
2009. szept. 18. 21:19
 7/18 anonim ***** válasza:
11%
hektor már lejárt lemez
2009. szept. 18. 21:25
 8/18 anonim ***** válasza:

En is utalom a hagyomanyos neveket,johogy nem akarsz cezar,vagy hektor nevet adni a kutyidnak!! :)))

nekem bullterrierem van,antraxe-nak hivjak!! azt hiszem ez eleg egyedi es ritka kutyanev! :))

2009. szept. 18. 21:31
 9/18 anonim ***** válasza:
Az én kutyám neve Junior,szerintem az aranyos,de én Monty-t akartam neki adni,szentem az is cuki.Vagy--> Joghurt,Fenevad,Csipesz,Masni,Lime,különböző ételnevek,Csoki,Bátor,Dió,Bubu,Fillér,Boo,Hópihe,Gofri,Domino,Fanta,Bingo,Hóbogyó,Jójó,Krampusz,Maszat,és nekem még nagyon tetszik a Mokka,Joker vagy Poker!Szentem nagyon édi nevek!!!
2009. szept. 18. 22:36
 10/18 A kérdező kommentje:
koszike mindet..eddig nekem a Pixie meg a Zizi-n gondolkodtam.....de elobb meglatom hogy mijen a kutya es utana..de ez a 2 nev nagyon bejon;)
2009. szept. 18. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!