Nyakorv vagy cseppek?
Attol fugg milyen fajta a kutya. A doki nekunk hosszuszorure pl b. Collie cseppet javasolt. Frontlinet ne!!! Csak olyat amit csak
allatpatikaban lehet kapni!!!
Mindegy, csak használjon :)
Mi használtunk nyakörvet is, cseppet is, most szájon át adandó vegyszermentes cseppet kap.
Nekem a nyakörv jobban bejön. A csepp és a nyakörv nálunk ugyanolyan árban van, és valahogy nem mindegy h fél évente, vagy havonta kell 6ezret tenni a kutyára :D
Alexandra! Néztem fészen azt a cseppet, láttam h írtál oda is. Eddig beválik? (monjduk most pont nem nagyon van kullancs :D)
Igen :D
És sajnos vannak kullancsok :(
December közepén is mászott egy Joeyn, ezért már azóta használjuk, nem volt gond azóta :)
:O :O azta! nálunk még nincsenek, hála :)
Szóval akkor jó. Gondolkoztam már rajta, de kicsit tartok tőle :D Nem olcsó annyira h ha nem válik be, csak úgy kivágjam az ablakon :D
Mákotok van akkor :)
Egy fb-os csoportban is láttam, h az egyik ismerősöm kutyáját múlt héten babéziával kezelték (Pápa környéke) + itt is babéziás tünetekről írt vki múlt héten és ki is derült a dokijuknál, h bizony az :(
Vigyázzatok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!