Hasznal valaki ilyen kullancs/bolha elleni nyakorvet?
Figyelt kérdés
Most lattam es kivancsi vagyok,hogy mennyire jo.
Esetleg melyik nyakorv van meg ilyen arban,ami jo is?
kb 18 lej=1214 Ft
2012. jún. 4. 21:32
1/9 meloka91 válasza:
en 5 eve vettem neki egy ilyesmi nyakorvet.. ugyanez volt a funkcioja, a lenyeg h elkezdett tole kohogni. en nem ajanlom, foleg hogy ez az ar amit irsz eleg olcso. vszinu nem is lenne jo.. ha kutyara koltesz akk 3000 felett nezgelodj sztm
2/9 anonim válasza:
Szia! Az én boxeremnek most Duoband nyakörvet vettem, 7-800 ft-ért már lehet kapni. 4 hónapig hatásos a kullancsok és a bolhák ellen. Nekünk eddig bejött, nem találtam még benne kullancsot.
3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom!
Az a baj,hogy en Kolozsvaron lakok es itt nincs olyan amilyent az utolso irt(bocsi de nem tudom a nevet Duaband?).
Es nem tudok dragat venni neki,mivel sajat penzembol kell vegyek,de keves van,mert mar elkoltottem(az allataimra,kutya,macska).
2012. jún. 5. 16:31
5/9 anonim válasza:
Szerintem Kiltixet vegyél az a legmegbízhatóbb én úgy vélem, mi mindig azt használunk az 7 hónapig hatásos, nekünk 5ezer forint volt a Goldenemnek :)
6/9 A kérdező kommentje:
A Kiltix az dragabb,a szuleim nem akarnak es amugy is,nem lattam olyant az uzletekben.
2012. jún. 10. 08:49
7/9 anonim válasza:
Én is vettem a kutyámnak, nekem nagyon nem jött be, a kullancsok nagyon jönnek rá, viszont nem bolhás. Nem költöttem rá sokat... 6-700 Ft-ot, Inkább a cseppet ajánlom, szerintem praktikusabb és hatásosabb is!
9/9 A kérdező kommentje:
Nem muszaj olyan olcso legyen,de 5 ezer forintot nem adok ki egy nyakorver
2012. jún. 17. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!