Amerikai staffordot nagyobb korában megéri örökbefogadni?
igazából szüleimhez vinném, ők nem igen foglalkoznak vele, csakl legyen kutya a "sötét emberek" miatt. öcsém foglalkozna vele, de ő meg suliba van, szóval max délutánonként.
csirkéket nem fogja felfalni? elkerítve van egy pár
nagy kert van, szóval ellesz egyedül is szerintem
Nem tudhatok az elő életét, így eleinte még többet kell vele legyél, hogy megismerd. Fogalmad sincs hogy reagál egy petárdára, egy kiskacsára, egy lóra, a postásra.
A csirkét ha eddig nem is kergette unalmában biztos fogja.
Nekem azt mondták a menhelyen hogy a kutya üldözi a macskákat (a fenti rotis hozzászóló vagyok), de nekem meg már volt egy macskám.
És miért üldözte? Mert unatkozott ott bezárva.
Igen, eleinte az enyémet is megkergette, de miután utolérte, már nem volt neki érdekes.
Meg ha mondjuk futott előtte a macska és utána iramodott volna, gyorsan szóltam neki, valamivel lefoglaltam, így már nem is a macskát "választotta".
A tyúkkal csak az a baj, hogy az nem fog lelapulni, hanem kiabál meg csapkod a szárnyával, a kutya eleinte játéknak fogja fel, de lehet hogy azon túl is menne.
Ja, meg a másik.
Ne titkold előle a tyúkokat, mert annál jobban fogja érdekelni.
Tehát az egy dolog hogy el vannak zárva, de fogj meg egyet (egy kisebbet) fogd meg, vidd ki a kutyához, hogy szagolja meg.
Most furán hangzik, de simogasd meg a csirkét, a kutyát felváltva, hogy a kuty érezze, hogy a tyúk hozzád tartozik, a te tulajdonod, ugyanúgy nem bánthatja, mint pl. a cipődet, vagy a kispárnádat.
Viszont főleg a csibe jelenlétében többet foglalkozz a kutyával, hogy ne legyen rá féltékeny.
nem elzárva vannak, ilyen dróthálós kerítés van. De én nem tudok foglalkozni vele, mint írtam, sétálni sem lenne elvíve minden nap, mert elég nagy a kert.
Akkor asszem ez az örökbefogadás nem fog összejönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!