Volna még 1 kérdésem. Hogyan erősítsem amstaffom fejét hogy nagyobb legyen. és mennyi idős kortol lehet terhelni futtatni hogy erősebb legyen? Most 8 hónapos.
Mért még így se elég hosszú a farkad hogy amstaffod van? kell még 1-2centi?..
Hogy lehetne fejet növelni ? .. Azért én a kutyatartást komolyan iq-hoz kötném komolyan terhelni másféléves kortól.. addig sajnos várnod kell a rajoskodással..
De az ugye megvan, hogy a kutyád feje az egy koponya, ami csontból van? Ami vagy széles, vagy nem. Ott nem sok izmot találsz.
Futtatás/terhelés: legalább másfél éves koráig növésben/fejlődésben van, szóval csak óvatosan szabad terhelni. Az ízületei sérülnek, ha túlterheled.
Valaki írja le, hogy mi itt a beszélgetés fonala... mert a fele mintha ki lenne törölve, és így érthetetlen:S
Miért van mindenki kiakadva a kérdezőre?
Bocsi, csak kíváncsi vagyok.
hát, nem tudok olyan gyakorlatról, amitől nagyobb lenne a kutya feje...XD
de, valaki anno mondta, hogy attól, hogyha pl a szájával húzatnak vele, akkor az állkapcsa, és ezáltal a harapása erősebb lehet. de ezt csak hallottam, szóval nem tudom, hogy igaz-e
Attól, hogy az állkapcsa és harapása _erősebb_ lesz, nem lesz _nagyobb_ a feje.
Ez olyan mintha azt kérdezné a kérdező, hogy mitől lehet magasabb a marmagassága, vagy épp alacsonyabb, mit kell ahhoz csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!