Van egy amstaff kiskutyám kicsit hosszabb a szőre mint a többi amstaffnak. Ez normális?
Én is olcsón vettem 1 éves soha nem volt orvosnál.Ez nemtörvényszerű,hogy nem fajtatiszta kutya így jár.És az enyémben nem csalódtam olyan lett sőt még túl is szárnyalta mint amit vártam volna tőle külsőre:)
Én sem adnák 100 ezer forintot.Jó helyről vettük ismertük az illetőt.Nem véletlen veszi a szaporított kutyákat a mai világban mert 100-150 ezrek egy kutyára nem soknak van.Vigyék lejjebb az árat és biztos sokkal többen vesznek majd tenyésztőtől kutyát.És azért mert olcsó nem biztos, hogy rossz.Ha például lenne tk.ja mondjuk akkor már tuti kutya lenne?Nem akkor is előfordulhat betegség.
De lehet csak nekünk volt szerencsénk.
szerencsed volt. pont.
azt probaljatok mar megerteni, hogy a fajtatiszta kutya nem jar alanyi alapon. a tenyesztonek nem gond eladni a kolykeit, foleg, hogy tobbseguk csak akkor hoz le almot, ha van megfelelo szamu elojegyzes. sajat magatokkal szurtok ki! a kerdezo is penzert vett egy keverek kolykot... tele van ilyenekkel a menhely, de nem, neki egy "fajtiszta" (direkt irtam igy) kellett, de OLCSON, mert az is biztos ugyanolyan, mint a torzskonyves. hat persze, kutya az is csak eppen keverek, es orulhet, ha nem lesz beteg.
es lehet, hogy a tenyesztotol vett kolyok is beteg lesz (bar hozzatennem, hogy a tenyeszto szur a fajtara jellemzo oroklodo betegsegekre, igy azoktol pl. nem kell tartani) de a tenyesztotol kapsz garanciat, es ha megis beteg lesz, akkor karpotol (megallapodas kerdese, hogy hogyan, de altalaban anyagilag segiti a kezelest).
Igen eben is van igazság nem mondom.
Sok olyat hallottam, hogy havi 20-30 ezerbe került a kutya orvosi költsége.
De az tény, hogy a lesz még valaha kutyám én is "jó" helyről fogok venni.
Utolsó.Sajnálom:(((
Van kép a kutyidról?
Az én nem törzskönyves kutyám ilyen sokan nem mondták volna meg, hogy nem kenelből való.
Bár nekünk a fülével van gond ( nem akar beállni)és lehet ha tk-s lenne ilyen gond nem lenne.
1 éves.
Ez igaz,OK a szűrések úgy tudom nem olcsóak,de mikor mondják, hogy ilyen táppal olyan táppal etetnek hát mondani mindent lehet én is mondhatnám ki tudja.Szóval van benne valami.
Ha nem lenne haszon nem csinálnák.
Azt birom még,mikor mondják, hogy áron alul adják el a kutyát ráfizetés szinte persze akkor miért csinálja ha bukik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!