Van egy amstaff kiskutyám kicsit hosszabb a szőre mint a többi amstaffnak. Ez normális?
De nem azért kell drága kutyát venni, mert kiállításra viszed! Amikor kicsi voltam én is úgy voltam vele, hogy majd veszek felnőtt koromban 20-30 ezerért egy fajtiszta kutyát és ok. De ez ugyanolyan abszurd mintha mondjuk valaki a literes tejet 20 Ft-ért árulná.
Viszont hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem normális.
A hideg miatt nem növekszik meg a szőr.
Én az életben nem fogok kiállításra járni. Mégis hajlandó leszek súlyos százezreket fizetni egy eredeti német rotiért, hogy EGÉSZÉGES és a standardnek megfelelő kutyám legyen.
Ettől ugyanúgy megmarad a keverék kutyám is (remélem, még élni fog). Ha esetleg addig eltávozik, akkor jön a helyére egy újabb keverék - ingyen.
Nem azért vesz drágán kutyát valaki, mert kiállításra akarja vinni. Azért vesz a normálisabb ember tenyésztőtől kutyust, mert az biztos, hogy fajta tiszta (ha nem keveréket akar), és mert biztosabb, hogy nem kell rengeteg pénzt a dokinál hagyni. Ha így tetted volna te is, nem kéne ilyeneket kérdezned...
Legyen már eszed, ha már egy lény élete van a kezedben!
Egyszerű: Nem amstaff kiskutyád van :)
És a többiek is megmondták,nem azért veszünk drága kutyát,mert itt mindenki milliókon ül,hanem nem akarjuk támogatni a szaporítókat.Akik ideggyenge,beteg kutyákat is simán összeengednek,azt majd lesz vmi :) Arról nem is beszélve,hogyha veszel egy kutyát 100e-ért azzal valószínű nem kell havonta dokihoz járnod,mert épp minden baja van,amíg a 15ezresnél erre nincs túl nagy esélyed.A többszörösét fizetik ki általában az állatorvosnak,egy törzskönyves árának.
teljesen normális, csak éppen nem amstaff :)
pénzért vettél egy keverék kölyköt, most itt a zsákbamacska, hogy milyen lesz felnőtten, mert nem stafford, az tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!