Akinek angol bulldog kutyusa van az mit mond sok a probléma vele?
Enyém oda- vissza van a vízért, imádja. Nyáron visszük a Tiszára fürdeni. Otthon az erkélyen pedig van neki egy kis kádja, nyáron minden nap benne pancsol. Ledugja a fejét, kapar, imádnivaló. Az úszás érdekes dolog, mert nem igazán mondanám, hogy tud úszni. Egy kis ideig elúszkál, de aztán elfárad és elmerül. :) Volt, hogy párom húzta ki, mert egy gödörben megbuggyant. De nem ijed meg ilyenkor, újra megy bele a vízbe.
Egyáltalán nem szomorú kutyák, csak a kinézetük téveszti meg az embereket. Enyém kicsit "bolond", nagyon vicces tud lenni olyankor. Van, hogy bekattan és fel alá rohangál a lakásban, hempereg, ugat :)
Én brit prémiummal etetem, 860Ft körül veszem kilóját. Nekünk nagyon bevált, az ára sem olyan vészes. Mellé én is adok neki házikosztot, gyümölcsöt, zöldséget. Mindent megeszik, azzal nincs baj.
Mi a névválasztással bajban voltunk,kb 2 hétig nem is volt neve, egyszerűen nem tudtunk dönteni. Szerintem majd akkor válassz neki nevet, ha haza vitted és ami úgy gondolod, hogy illik rá.
Enyémnek eléggé hullik a szőre, egész évben jóformán. Vettem neki furmunátort, ami iszonyat jó találmány. Annyi szőrt kiszed belőle, sokkal kevesebb hullik azóta.
Nagyon durván megtudnak sértődni, olyankor rád sem bagóznak, kb neked kell kiengesztelni, hogy figyelembe vegyen :)
Imádnivalóak, biztos te is totál bele fogsz szeretni. Egyszerűen nem lehet őket nem szeretni :)
Megkérdezhetem melyík tenyészetből vannak a kutyák? Az unokahúgomnak segítek megbízható tenyésztőt keresni, de nem könnyű feladat. Nem gyereknek, 26 éves a csaj:-)
Minden tapasztalat és tanács jól jönne, éppen az egészségesség miatt. Privibe is irhattok, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!