Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak én vagyok rosszul ettől...

Csak én vagyok rosszul ettől a kutyától?

Figyelt kérdés

mindenki odavan érte, hogy milyen aranyos , de szerintem abszolút nem...még a kutyából is divatot csinálnak már...

[link]

2013. márc. 22. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul nem vagyok tőle, de sztem sem aranyos.
2013. márc. 22. 18:14
 2/7 anonim válasza:
100%

Szerintem aranyos, olyan, mintha egyszerre kutya, cica, és maci lenne.

De természetre izgága, nyugtalan, szóval nem kéne.

2013. márc. 22. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon aranyos (bár szerintem kb minden kutya az), de nekem nem kéne. :)
2013. márc. 22. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos, de nekem sem kéne.
2013. márc. 22. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem csak te.Szerintem a jobb oldali,a,,Boo kutya"amiért mindenki úgy odavan,kifejezettel idétlen ezzel a felpuffolt fejjel,mint egy elcseszett maci,úgy néz ki.A pomerániaiakkal egyébként semmi baj nincs,nagyon szép kis kutyák,mint a spiccek általában.De nyírással sokat lehet rontani"rajta...Ez sokaknak nem fog tetszeni,de nekem személy szerint az oroszlán fazonú uszkárok sem tetszenek,holott az uszkár is alapjában egy nagyon szép kutya,ha nem nyírják birkának,meg Isten tudja,minek...
2013. márc. 22. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Régebben úgy voltam Boo-val, h cuki. Mostmár hányni tudnék tőle...
2013. márc. 22. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy agyontenyésztett divatkutya. Bár ezt nem tudom eldönteni, hogy kutya-e. Nekem ingyen sem kéne. Százszor inkább egy menhelyi keverék.
2013. márc. 23. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!