Brandy kutya név Szuka van Kan?
Belőle kiindulva lánynév, női név.
Az én fülemnek kicsit semleges, egy hajszálnyival közelebb van a skálán a női oldalhoz, de ha egy kan kutyának ez a neve, azon sem húzom fel a szemöldökömet.
Női név.
Én előre nem neveznék el kutyát, de ahogy neked tetszik. Kutyára sztem akkor illik, ha vagy a gazdája szereti a brandyt - mármint az italt - vagy a kutyára illik, mert pl. sárga vagy barna színű. Én egy konyak márkáról neveztem el a kutyámat, egyrészt a színe miatt és mert very special, meg mert szeretem is mind a kettőt. :)
Én ismertem egy keverék kan kutyát, akit Brandynak hívtak. Nagyon jó fej kutya volt.
Szerintem szukának és kannak is adható név.
Nekem régen volt egy malamut szukám, akit Amigónak hívtam :-)
szuka ! én amit ismertem az is szuka volt , elég ha az énekesből kiindulunk vagy a konyakból amit sokan női piának neveznek bár sztem ilyen nincs , hogy női vagy férfi ital ki mit szeret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!