El lehet vinni egy kutyát 6 hetesen?
De szaporító. Ne próbáld bemagyarázni,hogy nem az.
De akkor legyél hülye, kívánom,hogy megszívd Bár a kölyköt sajnálom,de legalább tanulnak a hülyék is belőle.
20:36 már megint ez a fenenagy jóindulat..hihetetlen, milyen emberek vannak.
Fura ez tényleg, hogy 6 hetesen odaadná..de most nagyon kíváncsivá tettél, hogy milyen fajta lehet :D Meg szabad kérdezni..?:)
#13 azért egy fokkal kedvesebben is el lehetne ezt mondani. Lehet, hogy tényleg szaporító, de akkor miért aranykoszorús mestertenyésztő? Egyébként köszönöm a "jókívánságod", hogy szívjam meg, nekem is van számodra egy pár "jókívánságom", de inkább magamban tartom.
Nem értek annyira a szaporító-tenyésztő témához, de a kutyákat imádom, kutyákkal nőttem fel, és mindent megteszek, hogy a lehető legjobb gazdája legyek. Mint mondtam, 8 hetesen fogom elhozni, nem 6 hetesen. Mástól pedig nem tudom megvenni Magyarországon, mert nincs másik tenyésztő, csak ez, illetve szaporító, ha úgy jobban tetszik nektek. A lényeg, hogy kitűnő vérvonalból származik a kölyök, a szülőket láttam is már, ahogy a rengeteg díjukat is, a szűrések eredményeit, azt, hogy minden oltásuk megvan stb.
a törvény is azt írja elő, hogy 8 hetes korig az anyjánál kell lennie. ahogyan azt is, hogy csak mikrochippel jelölve válthat gazdát.
de ettől függetlenül is jobb, ha 8 hetes korig a tenyésztőnél maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!