Dobermanról illetve a shar peiröl mi a véleményetek? Tartás, nevelés, etetés?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 14:58
11/16 anonim válasza:
Mi lenne ha most nem ezen veszekednétek hanem a kérdésre válaszolnátok?!!!!!
12/16 anonim válasza:
Én nem veszekedek és ha a Kedves Kérdező elolvassa válaszaimat,rájön,hogy mi a személyes véleményem a Dobermann fajtáról és mi a véleményem a manapság tenyésztett "Dobermann-ról".....És erre ugyanúgy te is rájössz,utolsó válaszoló :))
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat.Érdekes kis vita alakult ki.A nézöpontok mások,de az a fontos ,h szeretitek a kutyáitokat.Én szivem belsejében boxeres vok,csak kiváncsi lettem volna ,h tapasztalatokból mit irtok a két fajtáról.Amúgy a shar pei nyugodtabb vérmérsékletu kutya,mondjuk egy boxerhez képest?Tapasztalatokat kérnék nem lexikonok száraz leirásait.Koszonom
2013. márc. 19. 22:32
14/16 anonim válasza:
szerintem a dobermann aktivabb jóval, és aktivabb életet is kiván.
Ja, ird már le nekem légyszives, hogy milyen kenneleket nézegettél te külföldön? Annyira furdal a kiváncsiság.
15/16 anonim válasza:
Mellesleg a dobermann NEM házőrző. Személyi védelemre tenyészettték ki. Akkor kaptál volna igazi képet a kutyáról, ha ott helyben a gazdájának adsz egy jó nagy pofont. Akkor meglátod, hogy mivé válik a cuki dobermann. Nyilván nem nyaldossa körül az idegent, de ilyenkor nem a bizalmatlanság a kivánatos viselkedés, hanem a közömbösség. Sokan keverik a védőösztönt a félelemből jövő agresszióval.
16/16 anonim válasza:
A shar pei tapasztalatom szerint egyáltalán nem nyugodt kutya :-)
A boxertől kicsit sem nyugodtabb, szerintem még rosszabb is...( de ez csak az én tapasztalatom) össze-vissza rohangál, ugat, megsértődik :-)
De ezt szerintem így fajta alapján nem lehet megmondani egy kutxa tulajdonságait, ugyan úgy vannak, mint az emberek, mindegyik más és más, külön kis személyiség :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!