A sok tudatlan emberből elegem van! Nem értenek a kutyákhoz, de kioktat. Mit csináljak? Veletek is történik ilyen?
Egyszerűn már elegem van,hogy minden ember jobban tud nálam a kutyát nevelni és megakar győzni,hogy az én kutyám más fajta mint aminek mondom -.-
Bichon frise-m van és állandóan le pulizzák, de hogy a mittomén kinek a szomszádjának így nézz ki a kutyája és az puli,amikor meg mondom,hogy akkor valószínű,hogy az a kutya bichon és nem puli,akkor én vagyok a tudatlan..engem ezek kiakasztanak..
meg hogy mért nincs szájkosár a kutyámon..minek?? kistestű és barátságos...
meg miért nem flexivel sétáltatom had szaladgáljon,mondom az idegbeteg kutyák szaladgálnak a flexi végén,erre meg hogy én tök szigorú vagyok a kutyámmal,hogy láb mellett kell jönnie,mondom mert jól nevelt és a parkban mindig elengedem és ott szaladgálhat..de már 10éve tépem a számat és már nagyon meguntam,hogy a sok tudatlan okoskodik..
bocsi de ez most nagyon kijött belőlem..
Veletek is történik hasonló?
igen,felhúztam magam,mert idegesít!!
számtalanszor próbálok ezeken nem kiakadni,de mindig újra és újra jönnek...
Na majd mostmár csenben maradok vagy röhögök egy jót :D
Gödöllőre HÉV-eztünk át a dobikkal , majd egy önjelölt kinológus fél órás előadást tartott nekem arról, hogy a dobermannak nő az agya, és 7 éves korára ugy fesziti a koponyáját, hogy bevadul, és a saját gazdájának is nekimegy.
A két kutyából az egyik egy 9 éves szuka, a másik pedig egy 6 éves:))) Mondta, hogy mostmár nagyon kell vigyáznom:)))))
Gödöllőn lakok :D
ez a dobis sztori elég hihetetlen..és emberek elhiszik,hogy ők teljesen igazat mondanak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!