Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A sok tudatlan emberből...

A sok tudatlan emberből elegem van! Nem értenek a kutyákhoz, de kioktat. Mit csináljak? Veletek is történik ilyen?

Figyelt kérdés

Egyszerűn már elegem van,hogy minden ember jobban tud nálam a kutyát nevelni és megakar győzni,hogy az én kutyám más fajta mint aminek mondom -.-

Bichon frise-m van és állandóan le pulizzák, de hogy a mittomén kinek a szomszádjának így nézz ki a kutyája és az puli,amikor meg mondom,hogy akkor valószínű,hogy az a kutya bichon és nem puli,akkor én vagyok a tudatlan..engem ezek kiakasztanak..

meg hogy mért nincs szájkosár a kutyámon..minek?? kistestű és barátságos...

meg miért nem flexivel sétáltatom had szaladgáljon,mondom az idegbeteg kutyák szaladgálnak a flexi végén,erre meg hogy én tök szigorú vagyok a kutyámmal,hogy láb mellett kell jönnie,mondom mert jól nevelt és a parkban mindig elengedem és ott szaladgálhat..de már 10éve tépem a számat és már nagyon meguntam,hogy a sok tudatlan okoskodik..

bocsi de ez most nagyon kijött belőlem..

Veletek is történik hasonló?

2013. márc. 17. 17:04
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

igen,felhúztam magam,mert idegesít!!

számtalanszor próbálok ezeken nem kiakadni,de mindig újra és újra jönnek...

Na majd mostmár csenben maradok vagy röhögök egy jót :D

2013. márc. 17. 19:55
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Pont egy bichon-os sztorit tudok :D Barátnőm buszon vitte haza a pár hónapos bichon kutyáját ölben fogva. Na azonnal jött a kioktatás, hogy hol a szájkosár. Érted, a kutya akkora mint egy nagyobb tengeri malac, egy igazán méretes szájkosárba valószínűleg belefért volna az egész állat, de azért kapta az ívet, hogy meg fog harapni valakit a kutya. A végére annyira felhúzta magát, hogy közölte a csávóval, hogy a kutya valóban meg akarja őt ölni, szóval vigyázzon mindenki, mert a támadást azzal szokta kezdni, hogy mindenkit kigáncsol, hogy elérje a nyakukat. Itt már a fél busz szakadt a röhögéstől, szóval a csávó végül leállt. Szerintem kezdj te is hülyeségeket mondani, ha már nagyon unod az embereket. Meglepően tudatlanok, szóval sok marhaságot be lehet nekik adagolni. Épp ma olvastam egy sztorit neten, hogy valaki mindig azt mondja a keverék kutyájára, hogy fajtatiszta alföldi vérfarkas. Állítólag páran elhitték simán még ezt is...
2013. márc. 18. 02:40
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Gödöllőre HÉV-eztünk át a dobikkal , majd egy önjelölt kinológus fél órás előadást tartott nekem arról, hogy a dobermannak nő az agya, és 7 éves korára ugy fesziti a koponyáját, hogy bevadul, és a saját gazdájának is nekimegy.

A két kutyából az egyik egy 9 éves szuka, a másik pedig egy 6 éves:))) Mondta, hogy mostmár nagyon kell vigyáznom:)))))

2013. márc. 18. 14:27
 34/37 anonim ***** válasza:
A dobis sztori eszméletlen...Na ez az,amikor az ember már kínjában röhög.Nekem kuvaszom van,nála ugyanezt megkaptam már nemegyszer,hogy 7 éves korában(!!)-mint a mesében ugyebár-meghülyül,meg agydaganata lesz...:D Meg kérdezik,hogy hány éves,mikor mondtam,hogy 5-6(menhelyi,így csak saccoltunk)akkor mindenki óva int,hogy vigyázzak,mert öregkorára a gazdája ellen fordul...:D Ilyenkor szoktam visszakérdezni,hogy ugyan árulják már el,ha a kuvasz mint fajta tényleg ilyen lenne,tenyésztenék még mai napig,azzal a kockázattal,hogy a családját szétszedi?Vagy a gyereket?Akár a gazdáját magát?Ez a felfogás már olyan szinten primitív,hogy már néha tiltakozni sincs kedvem és felvilágosítani,inkább csak röhögök...
2013. márc. 18. 16:42
 35/37 anonim ***** válasza:
Kiskoromban apu hazahozott egy kuvaszt, azt hazudta, hogy a Duna parton sétált éppen, és vizbe akarták fojtani. Sosem tudtuk meg az igazat, de 14 évig élt velünk, mellette nőttünk fel. minket sosem bántott volna, anyámat mondjuk néha felkergette az ágyra, ha veszekedett velünk, de egy szuper kutya volt:)
2013. márc. 18. 18:43
 36/37 A kérdező kommentje:

Gödöllőn lakok :D

ez a dobis sztori elég hihetetlen..és emberek elhiszik,hogy ők teljesen igazat mondanak :D

2013. márc. 18. 19:46
 37/37 anonim ***** válasza:
Pedig ez igy történt:)
2013. márc. 18. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!