Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaff vagy Labrador?

Amstaff vagy Labrador?

Figyelt kérdés

Igazából ez a 2 fajta maradt amin gondolkodunk.Ti melyiket javasoljátok ?

Van nagy ház,nagy kertel,de azért mi szeretnénk beengedni szóval nem árt ha a szőre nem nagyon hullik. A gazdája én lennék,egy 17 éves srác. Amire csak szüksége van meg tudjuk neki adni,viszont nem tudjuk melyik lenne jobb nekünk... A labrador az etalon,de az amstaff karakteresebb kutya..Ha labrador akkor kant,ha amstaff akkor nőstényt vennénk...

2013. márc. 17. 13:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

ha farokhosszabbítónak kell, akkor inkább semmilyen kutyát ne vegyél!

egy magabiztos férfi yorkie-val is magabiztos férfi marad. egy egészséges önértékelésű ember nem a közvélemény, a divat vagy még kevésbé a hülye "haverok" szerint választ kutyát, hanem a céljainak, lehetőségeinek és saját akaratának megfelelően.

2013. márc. 18. 09:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Lány vagyok amstaffal, nálunk csak lakásban van, és így állandóan hullik a szőre! Hetente 1-2x meg kell fésülni, különben mindenhol ott lesznek a kis szőröcskék. A kutyákat sétálni is kell vinni, és nem elég a kertben futkosás nekik. Az én amstaffom szuka 1,5 éves, napi 4 óra mozgás után tudom azt mondani rá, hogy nyugis. A labrador pedig vadászkutya. Neki is elég sok mozgás kell. Az amstaffal mindenképpen ajánlott lesz kutyaiskolába menned, mert igen erős jellemű kutya, és 17 évesen sztem nem fogod tudni biztonsággal kezelni az adódó problémákat. Mellesleg a szukát nem árt ivartalaníttatni, ha nem tenyésztésre szánod.
2013. márc. 18. 12:07
 13/13 anonim ***** válasza:

nekem van labim és amstaffom :)

a labival kevesebb "gond" van, és kicsit barátságosabb a tekintete :) házőrzőnek viszont az amstaff jobb.

ha sokat jártok más emberek közé, akkor kevesebben fognak a labitol megijedni...

ha normális barátaid vannak, nem fognak azért piszkálni mert labradorod van...

2013. ápr. 1. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!