Amstaff vagy Labrador?
Igazából ez a 2 fajta maradt amin gondolkodunk.Ti melyiket javasoljátok ?
Van nagy ház,nagy kertel,de azért mi szeretnénk beengedni szóval nem árt ha a szőre nem nagyon hullik. A gazdája én lennék,egy 17 éves srác. Amire csak szüksége van meg tudjuk neki adni,viszont nem tudjuk melyik lenne jobb nekünk... A labrador az etalon,de az amstaff karakteresebb kutya..Ha labrador akkor kant,ha amstaff akkor nőstényt vennénk...
Az Amstaff nekem külsőre jobban tetszik, valóban karakteresebb kutya. Viszont némileg erősebb kezű nevelést igényel. A Labrador pedig egy békésebb, nyugodtabb,családi kutya. Persze őt is el lehet rontani, mint minden kutyát.
Ezt neked kell eldöntened, hogy melyik lenne megfelelőbb a személyiségednek, és melyiket tudnád a leginkább "beépíteni" az életedbe :)
Ahha..az igazat megvallva tetszik az amstaffban az erő viszont ez az ami a problémákat is jelentheti. Előző kutyám német juhász volt szóval amennyire lehet felkészült vagyok egy domináns kutya kezelésére is...
És igen,sokat vannak nálam barátaim,meg más személyek szóval kényelmesebb lenne egy nyugodt békés kutya.
Ha már itt vagyunk megkérdeznék még valamit: Sok kutyás versenyt láttam és nagyon megtetszett azt amikor a kutyákat távol ugrásra biztatják és egy nagy medencébe érnek földet(nem tudom,ki ismeri). Na és ilyen versenyre van itt Magyarországon lehetőség?
Valamint mivel van egy nagyobb kerti tavunk,hogy nem szedi-e ki a halakat a labi a vízből?
és még valami,tudom ez nagyképűség vagy nemtudom mi,de mennyire tartjátok férfiasnak a labradort ?
Nem túl átlagos kicsit? Nem fognak puhap*csnek tartani azért mert egy ilyen kutya lesz a legjobb barátom ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!