Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vigyem kozmetikushoz így?...

Vigyem kozmetikushoz így? Kozmetikusok SOS!

Figyelt kérdés
Meg tud bírkózni a kozmetikus egy 40 kilós malamuttal, akinek az aljszőre már nagyon sok helyen összeállt (kis nemezes csomók)? Bevallom pár hétig nem fésültem mert kisbabánk született és nem igazán értem rá. Már fésülöm, de nem bírok vele, nem is hagyja. Vágjam ki a csomókat? Vagy könnyebb lesz ha elkezd vedleni? Vagy vigyem kozmetikushoz? Félek hogy ott sem hagyja. Szeretném Megmenteni a gyönyörű bundáját.
2013. márc. 17. 12:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Vagy apránként nekilátok filcbontó kefével, furminatorral, vagy találok egy bevállalós kozmetikust ha nem hagyná sehogy sem. Még keresem mert akiket találtam eddig azok elbódítanák azt meg nem akarom.
2013. márc. 19. 07:44
 12/13 anonim ***** válasza:
A furminátor erre nem alkalmas, filcbontóval meg ne állj neki bontogatni, mert kárt is tehetsz benne. Tuti, hogy van olyan kozmetikus aki elvállalja.
2013. márc. 19. 09:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem, azt csak már kifésülésre használnám. A filcbontó meg direkt erre van. Találtam aki elvállalná, csak sajna bódítással, úgy meg nem kell.
2013. márc. 20. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!