Vigyem kozmetikushoz így? Kozmetikusok SOS!
Hát nem egyszerű a feladat, ha már neked sem engedi. Egy idegennek pedig még annyira sem fogja (szerintem).
De azért ne add fel, hívj fel telefonon néhány kutyakozmetikust a környéken és kérdezd meg vállalja-e, vagy esetleg tud-e valami tanácsot adni.
lehet kapni filcbontó sprayt (valami ilyesmi neve van), amit ha ráfújsz a csomókra könnyebb kifésülni) Próbálj meg apránként haladni.
Kilehet fésülni/kefélni pár hét összeállás után is, ha normális kozmetikust találsz akkor fogja engedni a kutya is!
lehet, hogy tudok segíteni , merre felé laksz?
Ha nagyon problémás a kutya, be szokták őket bódítani a kozmetikusok.
Az enyém annyira nem viselte, hogy négy órán keresztül voltuk a kozmetikusnál, a 1,5 helyett, pedig ő egy kisteremtű kutya, és nem volt csomós a bundája. De bebódítva mégsem lett, mert az tényleg csak a végső megoldás. Végül megküzdött vele a kozmetikus.
tilos elbódítani a kutyát! csak állatorvos teheti meg és ha kozmetikus mégis ilyet tesz azt ajánlatos feljelentetni...
Nyugodtan vidd el kozmetikushoz, hozzánk rengeteg problémás kutyát hoznak sokszor a gazdinak nem is engedik, hogy fésűvel hozzáérjen nekünk meg simán és semmi gond nincs velük (persze vannak tényleg problémásak akik esetében pl szájkosár kell.. de ez a ritkábba)
tegnap a havanesünk szőréből az összes csomót kifésültük igaz,hogy 5 óráig tartott, de csomó mentes (tesóm nagyon elhanyagolta normálisan már 6 hónapja nem volt kifésülve,szóval gondolhatod,hogy nézett ki és tegnap belátta a hibáját így segítettem neki)
mi rendes emberi haj kifésű spray-vel fújtok,elég könnyen ki tudtuk fésülni, csak mivel sok volt azért tartott 5 óráig...
ucsó vagyok:
ne egyedül csináld,ha neki állsz!
mi a havanese-sel (kistestű) alíg bírtunk vele 2-en..
amúgy a kozmetikába elviszed és megmondja a kozmetikus,hogy megmenthető-e a szőre vagy sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!