Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen keverék ez...

Szerintetek milyen keverék ez a kutyus?

Figyelt kérdés

A dokink nem tudja megmondani kiváncsi vagyok a ti véleményetekre! [link]

[link]

2009. szept. 15. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Border Collie keverék.
2009. szept. 15. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
így első ránézésre (színe miatt leginkább) border collie. Mennyi idős?
2009. szept. 15. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:

csatlakozom... border collie

de édes :-) nekem is kell ilyen!

2009. szept. 15. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
border collie bizti van benne :)
2009. szept. 15. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy anyuja vagy apuja border, de arra se lennék megesküdve, hogy nem mindkettő, bár csak az egyik képet tudtam megnézni, azon nem látszik túl jól. Akárcsak a kutyám hugija, pedig ő fajtiszta border collie :) Ebben a "családban" az összes kutyának pöttyös az orra is :) Nagyon édes! Esetleg nincs egy olyan képed róla, amin áll??

Szerintem simán elmenne egy kicsit hibás border collienak (az enyém is az, de ő így tökéletes:D)

2009. szept. 15. 21:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Kb 4 hónapos mert akitől vettük igencsak átvágott nost 3,5 kg. Én egy kis ölebet szeretem volna akit a lakásban tarthatok de ez nem az a fajta amit mondtak. (bischon ) Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek!
2009. szept. 16. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!