Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Fiú vagy lány...

Mit tegyek? Fiú vagy lány yorkie (a többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akinek terhes volt a yorki-ja és ma szült, nekem igérte az egyik kislányt, de csak 2 yorkie született és mind a kettő fiú. :' ( Szerintetek mit tegyek, én szívem szerint lány kutyust szeretnék, de csak fiúk vannak, vegyem meg az egyik kisfiút, vagy vegyek valahonan egy kislányt? Esetleg vannak hátrányai a fiú vagy a lány yorkinak?

2013. márc. 15. 21:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Miért kötsz bele ? Ő egy laikus. 30 e ft nem kevés egy fedeztetésért,és már 80 e ft.-ért is nagyon jó kis yorkikat lehet kapni. Nem ismeri senki az eladót sem. Miért alapból mindenki retkes szaporitó??????
2013. márc. 17. 06:32
 12/19 A kérdező kommentje:
utolsó, akk rosszul tudod vagy nem tudom, nekem ennyit mondtak...Amugy meg mint mondtam a barátnőm NAGYON IGÉNYES, szóval biztos lehetsz benne, hogy alaposan "megviszgálta" azt a kutyát, hogy milyen betegségei votlak, meg hasonlók
2013. márc. 17. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Végül hogy döntöttél?
2013. márc. 17. 18:19
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem félreértelmezted a válaszom kérdező.
2013. márc. 17. 18:34
 15/19 A kérdező kommentje:

"Miért kötsz bele ? Ő egy laikus. 30 e ft nem kevés egy fedeztetésért,és már 80 e ft.-ért is nagyon jó kis yorkikat lehet kapni. Nem ismeri senki az eladót sem. Miért alapból mindenki retkes szaporitó??????"

Ebben nagyon igazad van és köszi, és amit írtam, az nem neked szólt, hanem annak, aki elöted írt, azt hittem, hogy ő az utolsó bocsi. :(

2013. márc. 17. 19:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Oké, hogy nem szaporító a barátnőd de nem is szakértő. És itt van a bibi...
2013. márc. 18. 10:55
 17/19 anonim ***** válasza:
nem is ismeri senki kérdező barátnőjét??? Mitől olyan biztos, hogy nem tenyésztő. A laikus gazdijelöltek nincsenek ám tisztában a kifejezésekkel. Annyi marad meg bennük, hogy egészségesek a szülők, aztán , hogy mi az a PDA, meg patella, meg HD, számukra kinai.
2013. márc. 18. 14:21
 18/19 anonim ***** válasza:

akkor vedd meg, ha nincs igazunk, a saját károdon tanulsz. vagy nem, mert azt is kinézem belőled...

30 ezer forint meg egy fedeztetésért édeskevés. egy kölyök árát szokták kérni - ezekszerint annyiért is adja őket. ott vagy hiányzik valami (ergó szaporítóó)vagy más bibi van ott......

2013. márc. 18. 21:33
 19/19 anonim ***** válasza:
dehogy szokták a kölyök árát kérni, maradj már. van ahol igen, van ahol nem Ráadásul kis alomszámú kutyánál nem hiszem, hogy ez bevett szokás lenne. de biztosan van itt yorkis, majd megmondja.
2013. márc. 19. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!