Kicsi, nagy, esetleg közepes?
Hát nehéz kérdés. Ha ő szeretné azért egy sor teszt elé állítanám hogy tényleg akarja e a kutyát, mert ha csak úgy immel ámmal akarja akkor majd nektek kell foglalkozni vele ezt nem árt tudnotok. Ő eteti őt itatja sétáltatja komoly felelősség ez egy gyereknek. Szobatisztaságra szoktatás se egyszerű.
Ha vannak tervei a kutyával akkor ő tudja hogy milyet szeretne. Nagyot azért ne de az mindegy hogy közepes vagy kicsi. De ez csak az én véleményem. Nem vennék gyereknek kutyát. A felnőttek se tudják megnevelni őket persze ez gyerek függő..
Hát ha te úgy gondolod hogy megfelelően tudna gondoskodni a kutyáról akkor nincs semmi akadálya.
Ha nincs vele semmi sport terv akkor igazából majdnem mindegy milyen kutyát vesztek neki.
Olyat tudok mondani amit ne..
Beagle, foxi, tacskó, yorki, csivava, kifogytam így hírtelen. Próbáljatok meg olyan kutyát venni ami nem túl aktív. Francia bulldog pl Ölebeken gondolkodhattok.
Nekem ami nagyon tetszik és sok jót hallottam róla
Az a kins cavalier charles spániel. Szépek okosak de nincs meg bennük az a mozgási vágy mint a vadász társaikban. elvileg.. Kennelt meg keress a googlba. Beírod a fajta nevét meg hogy kennel és kész. De azt remélem tudod hogy 60-100ft a mininmum amit kérnek egy kutyáért kennelbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!