Fog még változni a kutyám?
Ha én rászólok a kutyára "keményebben" akkor nem mernek szólni érte :D bár ez igen ritka jelenség.
Tegnap sétálunk jön macska kutya utána. Elkurjantottam magam :D emberek akik addig beszélgettek páran hirtelen csöndbe maradtak ^^ Persze minden attól függ hogy mi a keményebb rászólás :)
No para, nem lesz itt gond :) A kutyád most kamaszodik, ivaréretté válik, miközben még egy kajla kölyök. Nem könnyű időszak, talán egy kutyasuli sem ártana, bár úgy sejtem sokat foglalkozol vele. De talán segítséggel megtanulná, hogy elsőre fogadjon szót.
Én sem szeretek közterületen ráparancsolni hangosan, szigorúan a kutyámra, de néha muszáj. Az ő érdekében. Viszont ha ilyenkor odajön, jól csinálta, amit kértél, akkor dicsérd meg. A kutya is érezze, hogy mi a jó, és mások is látják, hogy nem akarsz neki rosszat.
Az ivartalanítást meg már csak zárójelben említem, az sokat könnyítene a későbbiekben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!