Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol van Budapesten kutya...

Hol van Budapesten kutya cukrászda? Ahol szülinapin tortát is tudok venni neki?

Figyelt kérdés

2013. márc. 14. 09:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szegény Piroskát mindig leszólják, pedig értelmeseket szokott mondani, sőt, én a lehurrogókon már csak nevetni szoktam :D

És még hogy védik egyesek a hülyeségüket amit ők a kis agyukkal találtak ki, Uramisten :D

2013. márc. 14. 14:15
 22/26 A kérdező kommentje:
A kutya cukrászdfa nem arról szól mint az embernél, hogy édesség és kakaó hanem hósból pástétomból összerakott ennivaló, én sem úgy gondoltam, hogy pl elmegyek a zilahba és hozzok neki tíz szelet konyakos meggy tortát.
2013. márc. 14. 14:19
 23/26 anonim ***** válasza:

Pedig milyen finom is lehet az :DD

Viccet félre téve, olcsóbban kijössz, ha te sütsz neki meg valamit és legalább tudod, hogy mi van benne.

Pl. valami formában kisüthetsz neki fasírtot, fűszerek meg hagyma nélkül (tehát csak darált husit, zsömlét és tojást használj). De ha mondjuk diétásan kell etetned vmi miatt, akkor meg párolt rizsből+ párolt húsból+főtt répából is formázhatsz neki.

2013. márc. 14. 14:28
 24/26 anonim ***** válasza:
54%

Egyet értek az utolsóval süsél neki valamit Biztos örülne egy jó bőven húsban gazdag fasírtnak esetleg pörkölttel vagy kolbásszal töltve :)

Egyébként a legtöbb kutya meg sem eszi az édességet az én kutyám pl néha megsajnálom és adok neki egy darabkát a sütimből elveszi a kezemből aztán meg lerakja megnyalja és otthagyja aztán les rám hogy mit adtam neki :)

2013. márc. 16. 20:11
 25/26 sippara ***** válasza:
Darált marhahúsból szoktam neki kis hamburgerpogácsákat sütni, a lapok közé házi májkrémet, húsos-tejfölös krémet (pl. felhígított húslevesben főtt csirkemell+tejföl robotgépben pürésítve, később belekeverek apróra vágott csirkehúst) keverek felváltva, kívülről bevonom húsos vajkrémmel (szintén valamilyen főtt hús, vajjal robotgépben összedolgozva), virslikarikákkal, kutyakeksszel "díszítem". Él-hal érte, torta-szerű is, díszíteni is lehet (akár habzsákból nyomott krémmel is), akármilyen méretben elkészíthető (juthat a haveroknak is :)), így mindenkinek minden szempontból megfelel :)
2013. márc. 17. 00:43
 26/26 anonim ***** válasza:
00:43-as! Ezt még én is megenném :D :D
2013. márc. 17. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!