Hol van Budapesten kutya cukrászda? Ahol szülinapin tortát is tudok venni neki?
Szegény Piroskát mindig leszólják, pedig értelmeseket szokott mondani, sőt, én a lehurrogókon már csak nevetni szoktam :D
És még hogy védik egyesek a hülyeségüket amit ők a kis agyukkal találtak ki, Uramisten :D
Pedig milyen finom is lehet az :DD
Viccet félre téve, olcsóbban kijössz, ha te sütsz neki meg valamit és legalább tudod, hogy mi van benne.
Pl. valami formában kisüthetsz neki fasírtot, fűszerek meg hagyma nélkül (tehát csak darált husit, zsömlét és tojást használj). De ha mondjuk diétásan kell etetned vmi miatt, akkor meg párolt rizsből+ párolt húsból+főtt répából is formázhatsz neki.
Egyet értek az utolsóval süsél neki valamit Biztos örülne egy jó bőven húsban gazdag fasírtnak esetleg pörkölttel vagy kolbásszal töltve :)
Egyébként a legtöbb kutya meg sem eszi az édességet az én kutyám pl néha megsajnálom és adok neki egy darabkát a sütimből elveszi a kezemből aztán meg lerakja megnyalja és otthagyja aztán les rám hogy mit adtam neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!