Tapasztaltatok már ilyet?
jól értem, hogy előtte nem nagyon sétáltatok vele?
minden kutya szeret mozogni, új dolgokat felfedezni... fél évesen látott először ilyet, persze, hogy izgatott...
Egy domináns de mégis bamba staffi fiúról van szó. Igen sajnos csak ekkor tudtunk menni, mivel egy kis faluban élünk (bár mondjuk városokban sem másabb a helyzet) és vannak csatangoló kutyák (a gazdájukat nem akarom részletezni) és ugyebár ezek a kutyák nem kapnak semmilyen oltást és féltem nehogy összeszedjen valamit bár azóta ha tudunk minden héten megyünk minimum kétszer kb 15km-es séta
illetve a faluban nem sétálunk mivel főleg ott vannak a kutyák meg egy csomóhelyen nyitva van a kapu vagy épp nem megfelelő állapotban ven és kijönnek és némelyik elég agresszív :S félreértés ne essék a kutyánk nem agresszív,úgy neveltük/jük és vannak (kan)kutya haverok is akikhez átmegyünk vagy ők jönnek át és semmi gond csak a játék megy, de akkor is féltem mert gondolom megvédené magát és persze akkor menne a mutogtás, hogy "hűűű mert az egy hülye, idegbeteg gyilkológép, harci kutya jaaaj..."
bocs egy kicsit kifakadtam a végére, de röviden ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!