Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol van Budapesten kutya...

Hol van Budapesten kutya cukrászda? Ahol szülinapin tortát is tudok venni neki?

Figyelt kérdés

2013. márc. 14. 09:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2013. márc. 14. 11:32
 12/26 anonim ***** válasza:
Elmondom másodszorra is, az acana-s torták kakaót tartalmaznak.
2013. márc. 14. 12:11
 13/26 anonim ***** válasza:
és ezzel mi a baj?
2013. márc. 14. 12:21
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
nagyon ritkán az én ebem is kap 1-1 falat csokit! 5 éves lesz, francia bulldog és semmi baja sincs! Kakaó oké hogy nem egészséges nekik, de az hogy belehalna 1-1 szem csokiba..... max ha halálra etetem vele akkor..érdekes h elvileg a csirkére is alergiás....és mégis szokott kapni olykor olykor csirkés cuccot, és él és virul!
2013. márc. 14. 12:24
 15/26 anonim ***** válasza:

A kakaó méreg a kutyáknak.

Bullis. Te meg úgy van, etesd csirkével a csirkeallergiás kutyát, aztán majd ne csodálkozz h lehámlik a bőre, feldagad a feje és minden kínja van....

2013. márc. 14. 12:26
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
:) nagyon okos vagy az tuti!!! de már feltalálták a kutya allergia tesztet is :) elhiheted hogy az volt az első hogy megcsináltattuk! és az is vicces hogy a royal caninos francia bulldog tápba is van baromfi....én vettem már kutyacsokit is neki..és attól se lett semmi baja!de mindenki döntse el maga mit akar a kutyájának !
2013. márc. 14. 12:31
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
ja nem az én ebem alergiás a csirkére, hanem általánosságba a francia bulldog, bocsi ezt lehagytam, az enyém szerencsére erősíti a kivétel szabályát
2013. márc. 14. 12:32
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

szülinapi torta... furcsa... pár napja a párom nővérének a pici lánya (4 éves) kérdezte hogy mikor lesz a kutyánk szülinapja, mert hát mindenkinek van szülinapja ugyebár... mondtam neki hogy nyáron, mire kérdezte hogy meg e ünnepeljük majd ahogy az az embereknél szokás, torta meg minden... elnevettem magam és épp oktatólag akartam kinyitni a számat mire ő gyorsan rávágta: NEM CUKORBÓL TORTÁVAL, HANEM DARÁLTHÚSBÓL ÉS MINDENFÉLE HUSIKBÓL TORTAFORMÁJÚT! ...

furcsa, egy 4 éves gyerek tisztában van azzal hogy a kutyáknak mi való és mi nem, ellentétben sok felnőttel.

jól írták előttem, a kutya százszor hálásabb egy jó kis húsért, sajttal megspékelve, mint egy adag édességért, ami még nekünk sem tesz jót, nemhogy a kutyának.

2013. márc. 14. 13:42
 19/26 anonim ***** válasza:
Nincs olyan h egy fajta összes kutyája allergiás valamire. A bulli elég érzékeny, de nem általános, h csirkeallergiás.
2013. márc. 14. 13:47
 20/26 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%
A kutya egy extra kiadós sétának, játéknak, kutyákkal való hancúrnak, a szokottól eltérő fincsi húsos kajának örül a legjobban. Nem kell emberiesíteni...
2013. márc. 14. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!