Szerintetek megférnek majd egymás mellett?
Az hogy egy idegen kutyával elvan nem azt jelenti hogy ha hazaviszel mellé egy másikat azzal is így lesz.
Ha a kutyád domináns, akkor először ezt a problémát kellene megoldanod és csak utána hazavinni egy másikat, mert két kutya mellett fele annyi időd lesz rá mint most!
Gondold át mi van ha nem férnek meg?
Én inkább várnék a helyedben...
OFF
Kedves utolsónak a rangsorral van baja... Mindig a legfelül lévő kutyával kell a legtöbbet fogalkozni és neki kell elsőbbségben lenni. Ha rangsorral nincs baj, akkor kötelező eltűrniük, hogy te ezzel vagy azzal foglalkozol. Da ha verekednek, vagy nincs eldünteve a rangsor, vagy te nem tartod be, mert mondjuk az egyik kisebb és te sokat ajnározod mert aranyos, de a rangsorban az idősebb van fölül... Nekem 3 szukám él együtt gond nélkül. Ha simogatom az egyiket és odajön a másik, akkor gond nélkül átadja a rangosabbnak a helyet.
On
Kérdező szerintem ezt nem lehet előre megmondani én inkább várnék egy másik ilyen magabiztos fajta kutyával vagy legalább szukát és/vagy ivartalanítás. Mert ha véletlenül nem jönnek ki abból nagy baj lesz.
Kedves 15:36-os!
Igazad van a rangsor nincs eldöntve. Az egyik egy kb 60 kg-os nagy melák, nyugodt természetű, félrevonul ha kell, de nem hagyja magát. A másik egy izgága németjuhász. Valahol mindkettő domináns, egyik se adja meg magát ha bunyó van. Tudok nekik parancsolni,hallgatnak rám, de a falkavezér a férjem. Nála nincs is balhé. Én csak egy mindentől és mindenkitől megvédendő objektum vagyok, akitől kapják a reggelit/vacsorát. :-)
Szia!
Én a fiú kutyusom mellé próbáltam hozni fajtabéli, ugyancsak fiú kutyát, nagyon kicsi kölyköt.
Sajnos a vége az lett, hogy el kelett ajándékoznom a kicsit, annyira agresszív volt vele a nagy.
Aztán próbaképpen átjött barátném, szintén fiú kölyökkutyusával, hát vele sem volt valami barátságos.
Nosza, gondoltam egy merészet, szereztem egy lánykutyust, fajtatársat, 6 hónaposan, és láss csodát, Vele még csak nem is morog, hatalmasakat játszanak, még kajánál sincs féltékenység.
Így én azt tanácsolnám, ha már társban gondolkodsz,ellenkező neműt válassz mindenképpen, aztán valamelyiket ivartalaníttasd.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!