A bolhapetét ki lehet rázni az ágyneműből pl?
Az ágyba is? Mindegy ez már nem rám tartozik, hogy ki mennyire ad az efféle dolgokra, én nem megyek ezentúl se cipővel a szőnyegre, és a családom sem.
Itt mondják páran, hogy mennyire árt a kutyának a tiszta víz. Az állatorvos szerint teljesen rendben van, ő se engedi be a piszkos állatot az ágyba. Még ha samponnal fürdetném minden nap, az baj lenne, de a tiszta víz, nem árt a kutyának. Két állatorvosnál is jártam, mind a kettőnek mondtam, hogy nálunk mi a szokás, és semmi rosszat nem találtak benne.
"Ráadásul amiatt nem bolhátlanítani, mert úgy nem tudod lemosni"
Ki mondta, hogy nincs bolhátlanítva? Ha tudsz értelmezni, akkor felfogtad, hogy nyakörvet veszek, és nem cseppet. Vagy azét, mert te lehet ,hogy cseppet használsz én meg nyakörvet szeretnék, akkor az azt jelenti, hogy én igénytelen m@rha vagyok, mert mást szeretnék ami neked bevált?
Nem ismersz engem, én se téged, de ha neked jól esik, akkor oké, bevállalom a kedvedért, hogy totál igénytelen, koszos, büdös vagyok az egész családommal együtt. Természetesen azért, mert a kutyámnak nem cseppet akarok, hanem nyakörvet!
Én meg simán beengedem az ágyba is, és nem lesz retkes az ágynemű.
Sőt, a lakás se az.
Én meg vitatkoznék azzal, h nem árt a mindennapos sima víz. Igen, a klór általában baromira jót szokott tenni a bőrnek....
Oké, mondom tedd azt, ezek már nem tartoznak rám, hogy ki mit csinál.
Én nem változtatok ezen. Én látom, hogy fekete lé jön le róla vagy ti?
Én döntésem, hogy beengedem mindenhova, hogy aztán állandóan kárpitot sikáljak, ágyterítőt mossak, szőnyeget pucoljak stb., vagy lezuhanyozom, és semmi baja nincs tőle?
Rokonom 11 éves kutyájának se lett semmi baja az elmúlt 11 évében. Teljesen egészséges.
De nem értem miért kell eltérni a témától, és húzni a másik agyát. Mindenkinek más dolgok válnak be, szerencsére nem élünk egyformán mi emberek.
Ha a bolha dologhoz nincs több hozzáfűzni való, akkor hagyjuk, mert a fürdetés dologba még egy állat se múlt ki, főleg, hogy az orvos is egyetért velem.
Mivel nem tudjátok megváltoztatni a véleményem ezzel kapcsolatba, én meg a tiéteket nem is akarom, ezért hagyjuk.
Az alap kérdésre köszönöm a válaszokat mindenikek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!