A bolhapetét ki lehet rázni az ágyneműből pl?
Nem hinném, hogy több is van, mert rendszeresen takarítok, nem az a fajta vagyok, aki talál egy bolhát a kutyában és magyarán sz@rik a takarításra, csak a kutyából szeretné kiirtani.
Köszönöm a választ.
A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.
Máskor megtaláltam a kutyában a döglött bolhát fürdetés közben, de most nem ,ezért is gondolom, hogy a sampon nem segített.
Hidd el, az nem ugyanaz a bolha volt. Kirázni nem tudod.
Kezeld a kutyát és MINDENT, amihez csak hozzáfér Neostomosannal, két hét múlva pedig ismételd meg. Utána a kutyára vegyél vagy cseppet vagy nyakörvet, h ne forduljon ez elő ismét.
Mi nekünk ilyet javasolt a doki. Hatásos volt, plusz ugye samponnal fürdetni a kutyát, bekenni, víz alá nyomni, persze a fejét nem és akkor a bolhák feljöttek a víz felszínére. ezzel a sprayvel meg körbefújtuk a lakást.
Ezzel csak a lakást kezelted vagy a kutyát is?
Köszönöm a te válaszod is.
Értem. Én lassan előbb elpusztulok mint ezek akkor, mert elég sok domestost használok, főleg ha találok valamit az kutyában.
Melyik szer a leghatásosabb ellenük? Mert eddig két félét ajánlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!