Szeretnék egy Beagle kutyát. Vélemény róla?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy beagle kutyát,mi a vélemyényetek róla vagy tapasztalat?.Vagy bármi amit tudtok róla szívesen elmondhatjátok.2013. márc. 10. 15:05
11/12 anonim válasza:
Nekem egy beaglöm van már lassan 4-5 éve. Nagyon szeretetre méltó kutya! Megérzi ha történt valami és olyankor szinte próbál vigasztalni! Imád tanulni és szereti a hasát! Régen szökős volt de ha rászóltam mindig megállt! Mostanában már nem szökik, sőt egy fél marék jutalom falattal egy óra alatt megtanult szabadon sétálni és egy szóra visszajön és szót fogad minden parancsra! Ezen kívül mivel egy nagyon régi fajta nagyon egészséges! Amióta nálunk van azóta semmi baja nem volt! Van két öcsém és velük nagyon óvatos ha ők vezetik pórázon(pl: ha lát egy macskát csak ugat), ha én vezetem akkor jobban próbálkozna de ha rászólok békén hagyja a macskát! Én csak ajánlani tudom! :)
12/12 anonim válasza:
Bátran ajánlom!
Nagyon aranyos! Érdemes kettőt venni, úgy nagyon jól elvan. Nem kell vele sokat foglalkozni (mármint kozmetikai ügyek) és nagyon jó természetű, vidám kutyus! De vigyázz! Szökős, ezért jó kerítés kell! Nagyon édi kutyus, mindig feldob!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!