Szeretnék egy Beagle kutyát. Vélemény róla?
nekem beagle-westie keverékem van, így arról tudok mondani bármit is :)
eszméletlen aranyos, nagyon tud szeretni, ugyanakkor nagyon rossz is tud lenni. nagyon sok törődést igényel, nagy mozgásigénye van, gyorsan tanul :) ja és a nap nagyrészében alszik/pihen :)
A beagle nem buta.Korántsem.Gyakorlatilag bármire megtanítható,főleg,ha pozitív megerősítést kap.Talán nem a "legokosabb" fajta,de viszonylag könnyen tanítható.
Nagyon makacs,de rengeteg szeretet és kedvesség van benne.
Az enyém 1,5 éves szuka.
Semmi pénzért nem cserélném el:-)
Jah és elég sok trükköt tud:-)
Nekem volt akaratomon kívül beagle kan 8 évig. Szerintem lüke. Meg lehet tanítani sok mindenre, de olyan soha nem lesz, mint a spánielem vagy a mudim. Én nem láttam túl sok értelmet benne.
De: gyerekek mellé jó, simogatni jó, puha bársonyos a füle, és nem fog senkit megharapni a családból. Kb ennyi.
A beagle egy baromi okos fajta, viszont ravasz is kijátsza a gazdit ha lehet. Spánielnél ezerszer értelmesebb pl.
Ideális családi kutya. 15 éve tartom a fajtát, soha nem fogok beagle nélkül élni. Gyerekemnek a legjobb barátai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!