Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtát ajánlotok?

Milyen kutyafajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Milyen kistestű kutyust ajánlotok nekem?Puli meg ezek nem nagyon tetszenek.Lehe rövid és hosszúszőrű is.

-Egy nap többször is elvinném sétálni.

-Sokat játszanék vele.

-Ne legyen ugatós fajta,mert a szomszédokat idegesítené meg minket is ha már sokat ugat.

-Nyáron elvinném úszni.

-Kinti-benti kutyus lenne.

Ezek kapcsn milyen kistesű kutyust ajánlotok?

2013. márc. 9. 15:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

nekünk tacskó van.. kint tartjuk de szobakutyusnak is tökéletes

vagy még a westie ő is kinti-benti kutyus.

bentre kistestű még a yorkshire terrier de az kintre nem ajánlom.. nálunk ellopnák. :(

2013. márc. 9. 15:26
 2/12 A kérdező kommentje:
És a westik szeretnek úszni?
2013. márc. 9. 15:27
 3/12 anonim ***** válasza:
tacskó :) bár kutya válogatja, hogy mennyit ugat, nem fajtafüggő :))
2013. márc. 9. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
34%

Bischon havanese :)

nekem is az volt.imádtam a kis drágát!játékos,könnyen tanítható! (:

2013. márc. 9. 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

1. vagyok.. azt nem tudom..

nekem 3 tacskóm van. az egyiket kiskora óta minden nyáron kivittük a tóra úszni, meg itthon medencébe.

a másik 2-őt felnőtten vettük (kisgyerekeknél volt vízipisztollyal lövöldeztek rájuk) és félnek a víztől.

ugatás: nevelés kérdése

nálunk udvaron vannak, ha jön valaki vagy másik kutya akkor jelez

2013. márc. 9. 15:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)Még nem tdjuk milyen lesz vagy melyik fajtát választjuk
2013. márc. 9. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Uszkár :)

Több mértben is van toy, törpe,közép és óriás uszkár. Könnyen taníthatóak és nagyon okosak. Alkalmazkodó, ha kell lustizik, ha kell futkározik egész nap. Szeretnek úszni is, bár erre alkalmas helyet kell keresni ahol úsztatni akarod. Családbarát kutya, keveset is ugat, de az ugatásról minden kutyát le lehet szoktatni. :)

2013. márc. 9. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:
A szomszédban egy westi van,állandóan ugat mint a bolond ha kiengedik egyszer fejbe fogom verni.
2013. márc. 9. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy egészséges, jó idegrendszerű, fajtatiszta kölyök 80-100e-nél kezdődik. Így ha ennyit nem tudsz vagy nem akarsz rászánni és főleg ha nincs konkrét elképzelésed, inkább menhelyről hozz ki egy kutyát. Ilyenkor tavasszal rengeteg kölyök is szokott lenni az alapítványoknál. Ha pedig felnőttbe szeretsz bele, akkor legalább azt is tudni fogod, hogy menyit és hogy kell vele foglalkozni, mit igényel.
2013. márc. 9. 16:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek:)
2013. márc. 9. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!