Milyen olyan kutyafajtát ajánlotok, ami kisebb méretű, kint tartható, és a gyerekekkel is jól kijön?
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 13:16
1/6 anonim válasza:
Ez elég kevés info. Mennyit tudnátok vele foglalkozni egy nap? Mennyit vinnétek sétáltatni? Kutyasuliba mennétek-e vele? Harciasabb kutyára gondoltok, vagy idegenekhez is bújósra? Én azt javasolnám, gondoljátok át az igényeiteket és hogy mit tudnátok adni a kutyának, majd menjetek be egy menhelyre, és beszéljétek meg az ottani dolgozókkal.
2/6 A kérdező kommentje:
a 4 éves kislányom könyörög kutyáér.ezért kellene olyan ami nem agresszív,hanem inkább játékos. kutyasuliba biztos nem vinnénk,mert arra nem lesz időnk.
2012. okt. 20. 13:25
3/6 anonim válasza:
Vegyél neki plüsskutyát,az nem drága. Ha te nem akarsz kutyát - csak a gyerek nyafogása miatt akarsz -, akkor inkább ne vegyél semmilyent. Rátok marad, mint szamárra a fül. Foglalkozni javarészt nektek kell,mert a gyereknek csak simogatni fogja. Ha nincsen rá időtök, akkor hagyjad az egészet a csudába.
4/6 anonim válasza:
Semmilyet ne vegyetek. A kutya időt igényel, sok nevelést és tanítást. Átgondoltad, mit csinálnál, ha szátrágja a cipőket, vagy feltúrja a kertet? Vagy mondjuk szökik folyton? Mert ha nem foglalkozol vele 1,5-2 órát, ezekre számíthatsz. A gyereknek SOHA nem veszünk kutyát, magadnak vehetsz, a gyerek meg foglalkozhat, játszhat vele, de ilyen feltételek mellett ne vegyetek kutyát. Vegyél egy cicát, az sokkal kevesebb törődést igényel, de pl. ha beteg, őt is el kell vinni orvoshoz.
5/6 A kérdező kommentje:
én is tudom mivel jár egy kutya ezért sem adtam be a derekamat eddig. de most már a férjem és a lányom is győzköd. Én is elmondtam neki,hogy akkor jöhet a kutya,ha ő is kiveszi a részét (mármint a férjem)
2012. okt. 20. 15:26
6/6 anonim válasza:
Menhelyen van bőséges választék (sajnos). Kivisztek egy szimpi kutyust sétálni, pár napig kijártok, ismerkedtek, aztán hazaviszitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!