Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyat ajanlanatok?

Milyen kutyat ajanlanatok?

Figyelt kérdés
Inkabb hazban lakna egy cica es nyul tarsasagaban. Olyanra gondoltam ami szeret tanulni, kisse mackos kulseju inkabb hosszabb szoru, baratsagos. Legalabb kozepes termetu. Eleget lenne setaltatva de azert otthon ne romboljon. Eddig borderre gondoltunk, de felek nem lenne ra eleg idonk. Persze abbol is van lustabb. Kinek milye van?:)
2013. márc. 8. 14:21
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekem keverék tacskóm van :D de nagyon aranyos, okos, és jó házőrző. Én a tacsit is tudom ajánlani ! :)
2013. márc. 9. 18:26
 12/12 anonim ***** válasza:

nem bírom ki... a borderek NEM hiperaktívak b*zmeg! egy munkakutya nem lehet hiperaktív! a nagyon aktív nagyon nem egyenlő a hiperaktívval! vannak olyan kutyák, akik túlságosan rá vannak fixálva pl. labdára (nekem legalábbis néha már sok), de azért nézzetek már meg egy valóban hiperaktív kutyát (ergó idegrendszeri rendellenességgel rendelkező) meg egy nagyon aktív bordert. nem ugyanaz.

amúgy egy collie, golden, vagy egy akármilyen keverék megfelelő lehet.

2013. márc. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!