Milyen kutyat ajanlanatok?
Figyelt kérdés
Inkabb hazban lakna egy cica es nyul tarsasagaban. Olyanra gondoltam ami szeret tanulni, kisse mackos kulseju inkabb hosszabb szoru, baratsagos. Legalabb kozepes termetu. Eleget lenne setaltatva de azert otthon ne romboljon. Eddig borderre gondoltunk, de felek nem lenne ra eleg idonk. Persze abbol is van lustabb. Kinek milye van?:)2013. márc. 8. 14:21
1/12 anonim válasza:
A border jó, de show kenneleket nézzetek.
Hasonlóak a borderhez bár kicsit nyugodtabbak: ausztrál juhász, collie
3/12 A kérdező kommentje:
tetszik a masodik otlete :) neked van? ok milyenek?
2013. márc. 8. 14:26
4/12 anonim válasza:
Barátnőm szeretne majd. 2 ismerek. Hasonló a jellemük a borderre, de nincs akkor mozgásigényük(mondjuk nem sokkal kevesebb :D ) Kis pörgős okostojások nagyon fincsi puha szőrrel :)
5/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam meg akita felere...vafy szamojed
2013. márc. 8. 14:45
6/12 anonim válasza:
Akita nem egyszerű kutya. Shiba inu hasonló csak kissebb és egy fokkal könyebben kezelhető.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
A skót juhászt ajánlom, vannak olyan okosak, mint a borderek, de nem olyan hiperaktívak, nem dúlják fel a kertet. Ha nem vagy biztos abban, hogy naponta 2-3 órád lenne a border lemozgatására, akkor nem ajánlom ezt a fajtát, mert meg fogja keseríteni az életed. A skótok szebbek, mutatósabbak is szerintem, a szőrük is mackósabb, emellett jóval könnyebben kezelhetőek.
9/12 anonim válasza:
Egy egészséges, jó idegrendszerű, fajtatiszta kutya általában 70-80e-nél kezdődik, de határ a csillagos ég. Ezalatt nem érdemes keresgélni sem. Szóval ha ez sok, akkor mindenképp a menhelyt ajánlom. Egyébként is az a jobb megoldás, ha nincs konkrét elképzelésed, kedvenc fajtád, amit imádsz és amiért tűzbe mennél. A menhelyen viszont úgy is van olyan kutya, amilyen neked kell, akár kölyök is. Idősebb kutyának már a jelleme is kiforrott, tudod, milyen mozgás igénye van, mennyit és hogy kell vele foglalkozni.
10/12 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem emlitettem szerintem hogy az ara a lenyeg. Eleg jo kutyaismeronek tartom magam. A Schauzertol kezdve nemet juhaszig mindent neveltem mar. A golden is ari de attol ritkabb kene
2013. márc. 8. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!