Ezt megengedné egy menhely? Szánhó mentés?
Figyelt kérdés
A szánhúzó fajta mentésnél megtetszett egy kutya és belehalnék, ha nem lehetne az enyém. Annyira emlékeztet a cseh farkasomra, hogy mikor megláttam azonnal ő jutott az eszembe. 6 hónap múlva megyünk német országba, de most albérletbe lakunk. Azt szeretném, hogy tartsák ott a kutyát cserébe havonta elküldöm az eltartásának az árát plusz ivartalanításra is küldenék2013. márc. 7. 08:15
1/13 anonim válasza:
Melyik kutyára gondolsz név szerint?
2/13 A kérdező kommentje:
Farkas Juliet ő a csehszlovák farkas husky keverék. Régen volt ilyen kutyám azért tetszik ennyire szerintem a legjobb kutyafajta a csehszlovák és még nevelni is egyszerű
2013. márc. 7. 08:23
3/13 anonim válasza:
Szerintem hívd fel őket, ha ennyire szeretnéd azt a kutyát.
4/13 A kérdező kommentje:
De annyira félek a nemleges választól. szívesen elhoznám már most, de albérletbe nem adnak pedig a főbérlőt nem érdekli hány kutya van
2013. márc. 7. 08:31
5/13 A kérdező kommentje:
Meg még az útlevelet is el kellene intéznem
2013. márc. 7. 08:31
6/13 anonim válasza:
Ha ilyen határozatlan vagy, hogy a GYIK-en panaszkodsz ahelyett, hogy cselekednél, akkor lehet, hogy tényleg nem adják oda! :)
7/13 anonim válasza:
Elég alaposan megnézik, kinek adnak kutyát, de ha nem veszed fel velük a kapcsolatot akkor biztos hogy nem :) Külföldre is adnak kutyát.
8/13 Valletta válasza:
Menhely függő. Akár albérletbe is mehet a kutya, vagy ha az adott menhely nem adja úgy ki, akkor kérdezd meg tőlük a többit. Én tudok olyan alapítványt, aki biztosan tartaná neked, szóval nem esélytelen.
9/13 A kérdező kommentje:
Nekem csak ő kell :(
2013. márc. 7. 09:24
10/13 anonim válasza:
Ha nem tudod hogy meg lehet-e oldani, akkor fogd magad és menj be személyesen, és beszéld meg velük. Addig sajnálkozol itt míg, valaki más örökbe fogadja.Ha meg sem próbálod, akkor biztosan nem is fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!