Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tudtok a saarloosi farkask...

Mit tudtok a saarloosi farkaskutyákról?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék csehszlovák farkaskutyát, de miután kiírtam itt egy kérdést vele kapcsolatban lebeszéltetek. Viszont olvastam erről a fajtáról is, azt írják ez sokkal kutyásabb. Mit tudtok róla, könnyebben kezelhető mint a csehszlovák? Egyszer még boztos lesz olyanom de szerintem tökéletes lenne elötte egy hasonló ám mégis egyszerűbb fajta. A farkas külsőről semmiképp nem szeretnék lemondani. A válaszokat előre is köszönöm!

2013. márc. 5. 22:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
mr.flash Lány vagyok ;) Mivel lovagolok a ha esik ha fúj dologgal van bőven tapasztalatom.
2013. márc. 6. 00:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Upsz. :) Azt nemmondtad. :D

Egyébként ha lovagolsz akkor nincs kérdésem, volt lóbolond barátnőm , tudom milyenek vagytok. :)

2013. márc. 6. 00:56
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként: husky, malamut, utonagan, ezek hasonlítanak a leginkább.
2013. márc. 6. 01:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég problémás mindkét fajta tartása,de azt nem mondanám, hogy tarthatatlanok. Már kiskorától kezdve kell szoktatni emberekhez és más kutyákhoz, mert felnőttnek támadóan viselkedhet. Azzal is meg kell barátkozni, hogy ezek a kutyák nagyon makacsak és ugyan inteligens mindkettő, de nem szeretnek feladatokat végrehajtani, ha nem tetszik neki vagy más elképzelése van akkor nem fog semmit se megcsinálni. Ha ezeket megérted és elfogadod akkor egy nagyon jó társat kapsz ugyanis a családjához hűséges és odaadó csak legyél vele tisztában, hogy neki vannak igényei mint pl. legalább napi 3 óra séta, futás, játék. A másik hátul ütője az ára ugyanis 1000 eurónál kezdődik és társ is kell neki ami játszik vele tehát egy mozgékony kutya. Nagyon nevelni sem lehet csak együtt élni vele ő tényleg egy társ nem egy szolga sose várj tőle olyat amit ő nem szeretne megtenni. A két fajta közül a csehszlovák a barátságosabb, de mindkét fajtában előfordulnak szelídebbek és vadabbak is
2013. márc. 6. 04:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugat-szibériai lajka
2013. márc. 6. 06:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, h nem akarsz németjucit, csak az érdekesség kevéért hozom a képet. Helyszín: miskolci gyepi

[link]

2013. márc. 6. 07:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem mutatja a képet. De nézegettem a szánhúzó alapítvány honlapját ahol találtam pár tündéri kis keveréket.. :)
2013. márc. 6. 08:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
2013. márc. 6. 08:35
 19/21 sippara ***** válasza:
100%
Szánhúzó keverék! Az nagyon jó döntés! Persze elfogult vagyok egy husky-mix gazdijaként, de valóban sokan nagyon farkas-szerűek, és ők maguk sem könnyű kutyák a legtöbb esetben (persze egyedfüggő, de négy szánhúzó keveréket ismerek a sajátommal együtt, és mindegyik kihívás nevelési szempontból :)).
2013. márc. 6. 18:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Nézd csak mit találtam!

[link]

2013. márc. 7. 21:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!