Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az ilyen minek akar kutyát?...

Az ilyen minek akar kutyát? (link)

Figyelt kérdés

én ezen csodálkozom most, hogy valaki komolyan egy westit akar az udvaron tartani?!?!

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4080130-menny..

szerintem az 1. és a 3. válaszolónak teljesen igaza van és a kérdező rosszul látja a dolgokat.. mi a véleményed erről?

2013. márc. 5. 20:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%
én meg azon csodálkozom hogy élnek emberek a földön akik ennyire ráérnek mint te
2013. márc. 5. 20:39
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
Ezen én is
2013. márc. 5. 20:49
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
Van itt a szomszédban is egy westie,évek óta udvaron él,semmi baja.Annak ellenére sincs,hogy inkább lakásba való fajta.
2013. márc. 5. 20:53
 4/25 anonim ***** válasza:
46%
Jaj vannak ilyen őrültek, engem is lebüdösparasztoztak, mert a hatalmas kutyám nem mehet be a házba :D Vannak elvetemült kutyatartók.
2013. márc. 5. 20:53
 5/25 anonim ***** válasza:
37%
meg vannak elvetemült állat védők
2013. márc. 5. 20:55
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
Nekem úgy tűnik, hogy nem a mínusz tél fokban akarja kibasszni egy láncra az ótvar közepébe, hanem amikor jobb idő van, akkor napközbére kiengedni. Azt meg miért ne tehetné meg? Nekünk két spániel van és amikor csak akarnak, kint lehetnek az udvaron. Más kérdés, hogy kizárva soha nincsenek a házból, bár szerintem az ottani kérdező sem ezt akarná.
2013. márc. 5. 20:58
 7/25 anonim ***** válasza:
50%
Te nem vagy normalis! Vagy nincs kutyad vagy chivava... én is imádom a kutyákat, soha nem tennék olyat, ami rossz lenne nekik, de könyörgö azért kutyák, nem emberek, mások az igényeik... meg azért oda volt írva, hogy az elején beengedné a lakásba. Biztos jó gazdája lesz a kiskutyának. Inkább itt az a furcsa, hogy olyan emberek hiszik, hogy tudják mi a jó egy kutyának, mint te! Már többször hallottam álatorvostól és tenyésztőktől is, hogy NINCS OLYAN, HOGY SZOBAKUTYA!!!! Minden kutya a szabadban, atermészetes közegében érzi jól magát. Rendesen sajnálm azokat a kutyákat, akik szaladgálnának az udvaron, közben meg be vannak zárva egész napra a meleg lakásba és nyúzzák őket, hogy így kutyuskám meg úgy... De jó, hogy neked ez a legnagyobb bajod.
2013. márc. 5. 21:13
 8/25 anonim ***** válasza:
45%
hogy lenne már olyan hogy szobakutya? ez igaz! az ember se 4 fal közé született egy számítógép elé pláne nem az állatok
2013. márc. 5. 21:16
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Azt sem értem, hogy lehet olyan lakásban élni, ami tiszta nyál meg szőr, pedig nem vagyok egy nagy tisztaságmániás. Egy kutya akor érzi jól magát, ha akor pisil amikor akar, egész nap futkározhat...énse aut mondom, hogy láncon kell tartani a kert végében hanem az udvaron szabadon.
2013. márc. 5. 21:21
 10/25 anonim ***** válasza:
80%

Én nem szeretném kint tartani a kutyáimat,pedig nagy kertünk is van.

Bent élnek velünk.Mikor ki szeretnének menni,jelzik.És mi is kint vagyunk velük.

Nagyon sok gazdis kutyát mérgeztek meg a környékünkön,jobb a békesség.Inkább vagyok túl óvatos,mint egyszer baj legyen.Jó nekik itt bent,most pl.épp az ágyon horkolnak teli hassal.

Ahhoz senkinek semmi köze,milyen a lakásom.Szőrös?Nagyszerű,akinek nem tetszik,nem jön.

2013. márc. 5. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!