Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire ajánljátok a Westiet?

Mennyire ajánljátok a Westiet?

Figyelt kérdés
A hétvégén hozzuk el a westie kölyköt. Ezelőtt csak nagytestű kutyám volt (berni pásztor), épp ezért nem tudom, hogy egy kiskutya mennyiben más :) Tartható kertben? Eleinte persze bent lesz velünk, hiszen amíg pici nincs szívem kitenni. De nyáron már nyugodtan kiengedhetem, ugye? Kicsit félek a nevelésétől, mert a berni hihetetlenül okos jószág, és rajta nem túl sokat kellett alakítanom. Hol vegyek neki hordozó táskát, tápot, nyakörvet...? Viszonylag barátságos áron, ha lehet :) Már nagyon várjuk, de kérem, akinek van az írja le pár szóval, hogy mire számítsak.
2013. márc. 5. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Napi 1x táp, 2x házi koszt. Mielőtt még valaki megkövez, h éheztetem. :-)

2013. márc. 7. 01:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Úgy látom te sem fogtad fel a lényeget...a kérdés arra irányult, hogy jobb időben lehet-e kint és nem muszáj a lakásba zárva tartanom. Nem arra, hogy egyáltalán nem jöhet be. Azt meg, hogy olyat állítasz, ami közel sem igaz egyenesen felháborítónak tartom. A kutyacsonkításos dolgot. Soha nem lennék képes ilyesmire és az előző kutyámat is végtelenül szerettem, gondoztam. Kicsit jobban át kellene látni a dolgokat, mielőtt nekiállunk okoskodni. Egy szóval nem mondtam, hogy kizárom a kutyát és be se teheti a lábát. De napközben biztos, hogy kint lesz, ha már jobb az idő. De nem hiszem, hogy neked magyarázattal vagy bármiféle elszámolással tartozom. Szeretni fogom a kutyát. Befejeztem ezt az agyrém vitát. Ami ráadásul totálisan abszurd is.
2013. márc. 7. 12:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja, hogy engem fog széttépni... :) Azt megnézem. Nem verni meg éheztetni fogom, hanem szeretni. Tehát kétlem, hogy ez bekövetkezik.
2013. márc. 7. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ne legyél ennyire agresszív. Inkább tanulj szövegértést.

Nem hiszem el, h valaki ennyire hülye legyen. A westi nem hörcsög, kimehet az udvarra. Én arra céloztam, h ha jön a jó idő nem CSAK KINT kell tartani.

De hiába tépem a szám szerintem. Az írásodból kijön, h te is az a fajta vagy, aki 1 év után megunja majd és kiköti a kertbe.

Te itt csak ajnározást vársz,(h mennyire jó gazdi leszel) nem tanácsot. Különben nem kérdeztél volna ilyet, így.

2013. márc. 7. 23:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem, mert nem akarok neki rosszat. Nem gyanús??? Kértelek már, hogy fejezd be a személyeskedést. Kettőnk közül nem én vagyok az, aki a másiknak támadt hülyeségekkel. Megkérdeztem, hogy ki lehet-e engedni az udvarra. Ebből aztán gyártod a hülyeséget és vélt vádakkal dobálózol.
2013. márc. 8. 00:53
 16/16 anonim ***** válasza:

mi mondjuk kinti benti kutyaként tartjuk a westienket.

ősszel van kozmetikázva és télre mire jön a hidegebb megnő a szőre...főleg ha ivartalanított elég sok/vastag aljszőrzetet növeszt és nem fázik odakinn,persze ez mellett van egy jó meleg vacka a házban...

2013. ápr. 12. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!