Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miértnem támad?

Miértnem támad?

Figyelt kérdés

Van egy 8 hónapos amstaffom és nemrég jött hozzánk egy személy akit életében nem látott a kutya még és elkezdte csapkodni az orrát meg belerugott a keritésbe , mert kiváncsi volt, hogy mit csinál a kutya. Erre nem támadt hanem félve elszaladt.

Valaki valami ötletet tudna nekem adni? A Staffit ocsmároló okoskodók hanyagoljanak.

2013. márc. 5. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Először is mert a stafi qrvára nem őr kutya.. másodszor is azért mert baba BAXDmeg :...

Ez olyan mint ha megkérdeznéd hogy mentem az utcán szájba vágtam egy 6éves gyereket. Mért nem ütött vissza?..

2013. márc. 5. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Te aztán fogyatékos vagy. Nem a fajtát kell ócsárolni, hanem téged te hulladék.
2013. márc. 5. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Neked mi a jófenének van kutyád???! Ha erre akarod nevelni, hogy támadjon, akkor te leszel az áldozat...!

Amit nagyon is megérdemelsz ha ennyire hülye vagy. Bármilyen kutyát akarsz így nevelni, TÉGED fog megtámadni, csak idő kérdése. Viszont akkor a Jó Isten se fog tudni rajtad segíteni...

Mégis mit vársz egy alig fél éves kiskutyától?? Kávét ne főzzön esetleg???

2013. márc. 5. 12:53
 4/7 Valletta ***** válasza:
93%
Azért, mert az amstaff kifejezetten emberbarát. Inkább titeket kéne jól megcsapkodni, nem azt a szerencsétlen kutyát stresszelni.
2013. márc. 5. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért is kellene egy növendék staffordnak bárkire és bármire támadnia? Szerinted ő egy olyan fajta?
2013. márc. 5. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Most nem támad, de ha sokat "hergelitek", később, ha felnő, jó eséllyel lehet belőle egy idegileg labilis, kiszámíthatatlan kutya. Aki boldog-boldogtalanra rátámad, aztán egyszercsak szétcincálja valamelyik családtagot. Apám kutyáját (igaz, hogy németjuhász volt, de az mindegy most) is hasonlóképp "szórakoztatták" kölyökként, majd szakszerűtlenül csibészeltették stb. Én 7-8 éves voltam, amikor a kutya egyszercsak nekemrontott játék közben, és arcon harapott, csak úgy. Szóval gratulálok a videlkedésetekhez, hajrá...
2013. márc. 5. 13:30
 7/7 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Vhogy úgy érzem, de javíts ki, ha tévednék, hogy a kutyával nem jársz sétálni, nem szocializáltad...ebben az esetben természetes, ha ilyen történés esetén félelmet mutat és elfut.

Az amstaff tényleg nem házőrző fajta. Az őv munkáját szakképzett oktatóval és segéddel meg lehet csinálni szépre, de attól még nem fog mindenkit vadul támadni remélhetőleg.

2013. márc. 5. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!