Miértnem támad?
Van egy 8 hónapos amstaffom és nemrég jött hozzánk egy személy akit életében nem látott a kutya még és elkezdte csapkodni az orrát meg belerugott a keritésbe , mert kiváncsi volt, hogy mit csinál a kutya. Erre nem támadt hanem félve elszaladt.
Valaki valami ötletet tudna nekem adni? A Staffit ocsmároló okoskodók hanyagoljanak.
Először is mert a stafi qrvára nem őr kutya.. másodszor is azért mert baba BAXDmeg :...
Ez olyan mint ha megkérdeznéd hogy mentem az utcán szájba vágtam egy 6éves gyereket. Mért nem ütött vissza?..
Neked mi a jófenének van kutyád???! Ha erre akarod nevelni, hogy támadjon, akkor te leszel az áldozat...!
Amit nagyon is megérdemelsz ha ennyire hülye vagy. Bármilyen kutyát akarsz így nevelni, TÉGED fog megtámadni, csak idő kérdése. Viszont akkor a Jó Isten se fog tudni rajtad segíteni...
Mégis mit vársz egy alig fél éves kiskutyától?? Kávét ne főzzön esetleg???
Vhogy úgy érzem, de javíts ki, ha tévednék, hogy a kutyával nem jársz sétálni, nem szocializáltad...ebben az esetben természetes, ha ilyen történés esetén félelmet mutat és elfut.
Az amstaff tényleg nem házőrző fajta. Az őv munkáját szakképzett oktatóval és segéddel meg lehet csinálni szépre, de attól még nem fog mindenkit vadul támadni remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!