Hol tartjátok a kutyátokat?
Figyelt kérdés
Kennel,kert,lakás.És miért?És szeret ott lenni?2009. szept. 12. 09:30
11/13 anonim válasza:
Nekem 2db goldenem van. Ők kinti-benti kutyák. Ki-be járnak ahogy kedvük van. Van kennelem is ha elmegyek ott vannak de este mindig bent alszanak a nappaliban. Minden nap kétszer sétálnak is, bent nagyon jól viselkednek kint meg megy a hancúr szinte egész nap:)
12/13 anonim válasza:
kint és bent is. van kutyajtó, megtanulták használni. A kertben én nem kerítettem el külön helyet, hanem megtanítottam, hogy hová lehet pisilni, kakilni, ez működik, máshová nem piszkítanak. persze sétálunk is, napi 4-szer.
13/13 anonim válasza:
Hát, nekünk nem a pisi-kaki miatt van lezárt kertrésze a kutyának, tőlem oda csinálja, ahova akarja. Amúgy is a kis drága inkább séta közben könnyít magán, azt meg összeszedjük.
Szóval a kert első, házhoz közel eső felén vannak a macskák, a hátsó nagyobb részen a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!