Kennelbe tartjátok a kutyátokat? De miért?
Ez a kérdés azoknak szól, akik kennelbe tartják, és sajnos sokan vannak ilyenek. Miért hiszitek hogy az jó neki? Ha csak 1-2 órát van kennelbe, már az is szörnyű neki. Mozgásra, játékra , simogatásra,SZERETETRE van szüksége, nem csak 30 percre, hanem egész nap!!!!!!!!
Milyen elgondolásból dugjátok a kennelbe azt a szerencsétlent?
Képzeld nem támad senkire. -.-
De mivel nagy testűek ezért félnek tőlük...
hát ezt én sem értem. és a láncra verést sem.
a mi környékünkön rengeteg kutyát ismerek, akik ÉVEK ÓTA nem hagyták el a házuk kertjét, és folyamatosan láncon vannak.
Az egyiket már az orvos is figyelmeztette, ha nem csinál valamit, szét fogja tépni, aki a közelébe megy. (pl. a kertben játszó gyerekek...)
én az ilyet feljelenteném.
csak az a baj, hogy így is dugig vannak a menhelyek, a gazdáknak meg hiába beszél az ember...:(
pénzbírságot kellene kiszabni!
akkor talán elmenne a kedvük az állatkínzástól...
(vagy kitennék az utcára az állatot...:()
mindenképp a kutyák vesztenek...:(
és miért baj az,ha valaki kennelbe tartja a kutyákat?
szeméy szerint mi azért,mert a kertben össze sároznák magukat a pulikutyáink,és mivel mi kiállításra játunk velük van egy kenneljük,ahol gyöngykaviccsal le van szórva és ott vannak a kutyák,de nagy hely 13x7-es kennelben 2 kutyának bőven elég,nem 2x2-es kennelbe vannak..
Nem értem ez miért baj neked,mindenki úgy tartja a kutyáit ahogy akarja,te úgy tartod én így,a harmadik meg láncon tartja. a negyedik meg megint máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!