Ha nem fajtatisztától lettek a kölykei attól még lehet a későbbiekben fajtatiszta kölyke?
"Szerencsére itt a környéken nem egy tenyésztő van, és volt szerencsém beszélni velük! Csak az az érdekes hogy teljesen ellent mond a ti véleményetekkel!"
És volt olyan tenyésztő, aki a te törzskönyv nélküli kutyádra azt mondta, hogy lehetnek valaha az életben fajtatiszta kölykei?
És ha jól értettem, a kutya végég veled volt, tudtad, hogy a tüzelés alatt meglépett, és derült égből villámcsapásként ért, hogy kölykei születtek?
68-as! Uramatyám, te miröl beszélsz???
Az én Németjuhászomnak nincs TK-ja, de kérhettünk volna plusz pénzért. Én nem akartam sem versenyre vinni, sem tenyészteni, nekem nem volt fontos egy darab papír, amit úgyis a fiók mélyén fogok tartani. Mégis gyönyörü, egészséges kutyám van, csodájára járnak! Igazán gyönyörü! Sok TK-s Németjuhász olyan csúnya mint egy veszett róka. De sok embernek csak a papír számít...
Meg a Deichmannos cipöket is Kínában gyártják ám...! Sok Deichmannos cipö messze elmarad a minöségtöl, ilyen hasonlatot...
Kérdezö:
Van fogalmad arról, hogy miböl áll egy tenyésztés?
Tudnád-e biztosítani a minöségi étkezést a kutyádnak a vemhesség alatt és után, meg úgy általában?
Van-e fogalmad arról, hogy elöfordulhat, hogy a kiskutyák fél éves korukig sem kelnek el? Így mindet neked kell beoltatnod, orvoshoz vinni, chipelni, a fokozatosan növekvö táplálékigényüket kielégíteni, és természetesen nem Teszkós táppal. Meg nem megy ám a nagyüzemi elletés, a születendö kölykök egészsége is kockán forog...
Meg millió egy indok van még, amihez neked fingod sincs!
Most szemét leszek:
Tudod-e, hogy néhány külföldi országban 1000-1300 eurót is elkérnek 1-1 TK-s Husky kölyökért??? Szép summa, mi?
Na most jól beltottalak, és külföldre akarsz menni tenyészteni... Lesz min agyalni hétvégén, és meg van a téma a következö kérdésedhez.
Neked szerencséd volt a szaporított német juhászoddal.
De sok-sok idegbeteg,nyomorék német juhász van,és nem tenyésztőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!