Ha nem fajtatisztától lettek a kölykei attól még lehet a későbbiekben fajtatiszta kölyke?
Húha, érdekes kérdés! o.O
De kérdező, van törzskönyve a kutyádnak? Mert csak úgy lehet ám tenyészteni.
"Értek a tenyésztéshez, másrészt nem olyan nehéz az!"
Egy frászt értesz hozzá. Biológiai ismereteid nullád, nem vetted észre, hogy a kutyád, aki a tüzelés alatt többször is meglógott vemhes (fel sem merült benned ennek a lehetősége), és ha jól gondolom, azóta sem látta állatorvos. Te nem tenyészteni, szaporítani akarsz.
Ami a kiskutyákat illeti, 8 hétig az anyjuk mellett van a helyük, és féreghajtva, parvo ellen beoltva, csipelve kereshetsz nekik új gazdát.
értesz a tenyésztéshez hát persze!
már ne is haragudj de én nem értek a tenyésztéshez mégis észre vettem ismerösömék kutyáján hogy hasas! (amit mellesleg ugy fogadtak be egy nénitől hogy papir volt az ivartalanitásról) nem is hittek nekem csak mikor már leelett a kutya...
másrészt a fajta mentők nem azért vannak hogy az olyan idióták mint te ellesék össze vissza a kutyáikat hogy aztán ők megdolgozzanak azért hogy szegény kölyköknek jobb életük legyen!
harmadrészt ha értenél a tenyésztéshez nem tennél fel ilyen kérdést.
negyed részt tudnád hogy a kicsiknek nem csak addig van szükségük az anyukra amig szopnak!
sajnálom szegény kutyáidat, remélem ha legközelebb megszökik akkor egy normális ember befogadja
Kedves kérdező,
Nagyon nagy valószínűséggel sajnos már a következő fedeztetésnél már nem lesznek fajtatiszták a kiskutyák :o(( Sajnos ezt nagyon elrontottad h nem figyeltél eléggé a kutyádra.
Nem tudok olyan állatvédő szervezetről,akikkel csak úgy el lehet vitetni a tulajdonos hülyesége miatt megszületett felesleges keverék kiskutyákat "jó helyre",és esetleg addig tartják,míg élnek,ha nem lesz nekik gazda.
Így elvinni felesleges kiskutyákat a sintér szokott.Sokszor olyan mesével,amit a kérdező leírt.Közben a kutyák meg le vannak altatva 14 nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!