Aki lakásbiztositas melle kotott kisalattbiztositast, az melyik biztositonal van, és mennyit fizet pluszban?
Ha olyan is van, ami azt fedezi, ha ő tesz kárt valamiben/valakiben, az csak pluszban jó, de en az ő orvosi ellátására gondoltam. Írta már valaki egy másik kérdésemnél, hogy náluk is fizette a biztosító a több százezres műtétet.
Hát lehet, hogy soknál van, de pl. ahol eddig laktam (én nem voltam bejelentve, nem az enyém volt a lakás) ott nem lehetett a meglévő mellé kisállatbiztositast kotni.
Most költözünk, anyuék a Generalinál vannak, a honlapjukon nem találtam ilyen lehetőséget, de persze majdmegkérdezzuk a nőt, aki intézi anyuék biztositasat.
Csak ha ott sem lehet, akkor szeretném ezt minél előbb lerendezni, mert azért nagyon nem mindegy, hogy saját zsebből megy-e az orvosi költség.
Illetve google-ba beírva is állandóan csak az aegon külön kisállabiztositasat hozza ki, amiről túl sok jót nem hallottam.
AEGON-nál van ilyen biztosításunk.10 ezer ft felett minden költséget fizetnek.
Nagyon korrektek,csak ajánlani tudom.
kedves Solymos Szilárd,
nem mindenki beszél össze vissza, én a Groupamánál vagyok és évi 300.000.-ezerig fizet a biztosító! Fizetett már daganat eltávolításért , császármetszésért, utókezelésért gerincműtétért ! A barátnőmnek szintén ! Minden számlának eddig visszautalták a 80%-át!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!