Melyik kutyafajtát szereted?
Melyik kutyafajtát szereted?
Én a basset hound, beagle, golden retriver, labrador retriver, német juhászkutya a kedvenceim. Persze mindegyik amelyik aranyos és jó tulajdonsággal rendelkezik én azokat szeretem. És ti?
nem tudnak nekem csunya kutyafajtát mutatni. egy keverék is szép a maga módján.
a tulajdonságuk alapján én a juhászkutyákat szeretem: német juhász, skót juhász, border collie...
de ezen kivül szeretem az argentin dogot, cane corso, golden retrievert. kistestűk közül a papillon - ilyenem van
"A keverék korcsok tartása kevésbé költséges, emellett nagyszerű társak!"
DR. BRUCE FOGLE
külföldi, híres állatorvos
A keverék kutyáknak ugyanarra van szükségük mint a fajtatisztáknak, tehát a vásárláson kívül ugyanannyiba kerülhetnek és minden kutya nagyszerű társ szerintem.
Nekem a kedvencem a mudi és a dobermann. Szeretem a szép, arányos, minden extra (turcsi orr, rövid karikaláb, hatalmas méret és apró méret) dologtól mentes, egészséges és lehetőleg őrzővédő tulajdonsággal rendelkező kutyákat. A két említett kutyát szándékozom tartani azon kívül tetszik a kaukázusi, beauceron, amstaff, cseh farkaseb. Kedvenc állatom a farkas, a kutyán kívül.
Elsősorban keverékek, mert megismételhetetlen személyiségűek :)
Fajtatiszták:
Roti, dobi, boxer, magyar vizsla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!