Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyafajtát szereted?

Melyik kutyafajtát szereted?

Figyelt kérdés

Melyik kutyafajtát szereted?

Én a basset hound, beagle, golden retriver, labrador retriver, német juhászkutya a kedvenceim. Persze mindegyik amelyik aranyos és jó tulajdonsággal rendelkezik én azokat szeretem. És ti?

2009. szept. 11. 07:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%
Rottweiler az álomkutya nálam. De még nem tartanék,mert nem érzem magam elég felkészültnek hozzá, addig még fejlődnöm kell:) (17vagyok/L).
2009. szept. 11. 10:53
 12/28 anonim ***** válasza:
51%
Ir terrier a kedvencem de még most nem tarthatók kutyát de egyszer lesz egy ilyen kutyám,nagyon szép,inteligens számomra tökéletes.
2009. szept. 11. 10:53
 13/28 anonim válasza:
51%
Van egy német dogom meg egy golden retrieverem. Ezek a kedvencek, az angol cocker spánielt meg nagyon szépnek tartom.
2009. szept. 11. 12:58
 14/28 anonim ***** válasza:
33%
Palotapincsi, mert nekem olnyan vann.. nagyon aranyoss, mamáméknál németjuhász és puli van és azokat is nagyon szeretem : )
2009. szept. 11. 15:51
 15/28 anonim ***** válasza:
51%

nem tudnak nekem csunya kutyafajtát mutatni. egy keverék is szép a maga módján.

a tulajdonságuk alapján én a juhászkutyákat szeretem: német juhász, skót juhász, border collie...

de ezen kivül szeretem az argentin dogot, cane corso, golden retrievert. kistestűk közül a papillon - ilyenem van

2009. szept. 11. 15:57
 16/28 A kérdező kommentje:

"A keverék korcsok tartása kevésbé költséges, emellett nagyszerű társak!"

DR. BRUCE FOGLE

külföldi, híres állatorvos

2009. szept. 11. 16:08
 17/28 A kérdező kommentje:
várom a többi választ :-)
2009. szept. 11. 16:09
 18/28 anonim ***** válasza:

A keverék kutyáknak ugyanarra van szükségük mint a fajtatisztáknak, tehát a vásárláson kívül ugyanannyiba kerülhetnek és minden kutya nagyszerű társ szerintem.

Nekem a kedvencem a mudi és a dobermann. Szeretem a szép, arányos, minden extra (turcsi orr, rövid karikaláb, hatalmas méret és apró méret) dologtól mentes, egészséges és lehetőleg őrzővédő tulajdonsággal rendelkező kutyákat. A két említett kutyát szándékozom tartani azon kívül tetszik a kaukázusi, beauceron, amstaff, cseh farkaseb. Kedvenc állatom a farkas, a kutyán kívül.

2009. szept. 11. 16:20
 19/28 anonim ***** válasza:
51%

Elsősorban keverékek, mert megismételhetetlen személyiségűek :)

Fajtatiszták:

Roti, dobi, boxer, magyar vizsla :)

2009. szept. 11. 16:40
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Minden kutyának megismételhetelten semélyisége van... Honnan veszitek, hogy csak a keverékeknek? ....
2009. szept. 11. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!