Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért sovány a német juhászom?

Miért sovány a német juhászom?

Figyelt kérdés
Etetem rendesen.Most fejeződött be vedlése.És majdnem minden bordája kilátszik.Nem veszek észre rajta semmi mást.Nem bágyadt.Eszik iszik játszik.De miért ilyen gebe?
2009. szept. 10. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Féregtelenítés volt? Amúgy tapasztalatból mondom, hogy a gazdik sokszor látják soványnak a kutyát :)
2009. szept. 10. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a kutya?Mert ha öreg akkor is lehet valami ilyesmi,de nem hiszem...lehet,hogy az előző kommentelőnek van igaza,hogy férges..vigyétek el állatorvoshoz =)
2009. szept. 10. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenűl azért sovány egy kutya mert öreg, az én németjuhászom 10 éves és husisabb mint akármikor. Ez amugy lehet kutyafüggő, kicsit olyan mint az embereknél, van amelyik rengeteget eszik mégsem hízik. :) Ez nem feltétlenűl gond!
2009. szept. 10. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet nem megfelelő a tápanyag tartalma az eledelnek.Az egyik ismerőseimnek törbe tacsijai vannak és ha jó minőségű tápot kaják(amit nem szeretnek annyira..) akkor mindig kövérek hiába esznek kevesebbet.De ha viszont konzervet kapnak amit szeretnek hiába nyalják ki a tányért mindig lefogynak.(Persze nem az egyik napról a másikra)
2009. szept. 10. 21:20
 5/9 A kérdező kommentje:

2 éves a kutyám.Februárban volt féregtelenítve.A legjobb minőségű tápot sajnos nem tudjuk neki megvenni.Közepes minőségű táppal etetem.

Húsos soha nem volt de a bordái sem látszódtak ki.Mondjuk mikor azok a nagy melegek voltak nem igazán evett.Pedig mindig este adtuk neki oda mikor már nem volt annyira meleg.Lehet akkor fogyott le?

2009. szept. 11. 09:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Elnézést!Ezzel kellett volna kezdenem!:)

2009. szept. 11. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Tegyél be róla kérlek egy képet...sokszor a gazdi nem látja objektíven a helyzetet!
2009. szept. 11. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy másfél éves német juhászom van, én is soványnak láttam őt a nyáron, de ne aggódj, mert nyáron kevesebbet is esznek a meleg miatt, többet mozognak (kertes házban legalábbis) , és ilyenkor vedlik le a nagy bundájukat. Ezek miatt is lehet sovány, nem feltétlenül beteg. Én is közepes táppal etetem, és külön főzök neki. Hidd el, tél elejére kikerekedik megint :)
2009. szept. 11. 09:41
 9/9 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Mikor végighúzom a kezem a hátán érzem a gerincét.

Amúgy futkározik jó kedve van.

2009. szept. 11. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!