Na most akkor melyik a valamire való Border Collie kennel? Bővebben lent!
Ilyenkor örülök, hogy abbahagytam a tenyésztést mielőtt elkezdtem volna :-D Komolyan, lehet az ember bármilyen jószándékú meg lelkiismeretes, mindig akadnak olyanok, akik lejárató-kampányt szerveznek az ember ellen, konkrét példát lehet, hogy nem tudnak mondani, de a 20. ismerősük unokabácsija azt hallotta, hogy ... és akkor megy a szöveg.
Kedves kérdező, menj el és nézd meg! És ez nem csak a Bordermania kennelre vonatkozik, hanem az összes többire is. Mondani mindenki azt mond, amit akar - sajnos. A Bordermania kennelt én elég jól ismerem, sokszor vannak közös programok, nem egyszer előfordult már, hogy egy-egy leendő gazdi csatlakozott egy össznépi sétához / tereléshez / kiskutyázáshoz / mentőkutyás gyakorláshoz. Ésatöbbi. El kell menni, meg kell nézni, és utána lehet dönteni ;-) Már csak azért is, mert a tenyésztő is szeret minél többet megtudni az esetleges leendő gazdikról :P
Még annyit, hogy ami szóba került a neveléssel kapcsolatban, azzal egyetértek, borzasztóan sokat számít a gazdi, egy alapvetően nagyon jó képességű és idegrendszerű kutyát is csúnyán tönkre lehet tenni, ha nem megfelelő kezekbe kerül :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!